Nizipte bir ara misyoner faaliyetleri vardý sanýrým bende duymuþtum hristiyan olanlarýn isimlerini.
Nizipte bir ara misyoner faaliyetleri vardý sanýrým bende duymuþtum hristiyan olanlarýn isimlerini.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
ben 200 imza toplayýp kilisenin açýlmasýný isteyen bir grup var diye duydum..
Kilisenin NED'e devredilmesi sevindirici bir olay içerisinin güzel bir þekilde dizayn edilmesi veya zeugma konulu sanatsal faaliyetlerle süslendirilip turistlerin ziyaretine açýlmasý derneðe gelir getirici bir faaliyet olur kanýsýndayým..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
benim tanýdýðým bir hristiyan aile var.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
sanýrým insanlar korkuyor Ýsalamý geregi gibi yaþasak veya ülkede Demokrasiyi hakim kýlsak bunlar olmaz o insanlarda inandýgý dini yaþamak istiyorsa yaþasýn yeterki bizim degerlerimize saldýrmasýn fitne çýkarmasýnlar
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Öyle ya herkesin cehenneme gitme hürriyeti var.
Eger nizipte baska dine mensup insanlar varsa bu cok normaldir herkesin inancina saygi duymak lazim.
Biz camiiye onlarda kilisesine gitsinler hepimiz insaniz.
Kardesce yasamak paylasmak birbirimize saygi gostermek en guzelidir..
kAlp dEdiqin Atiyor zAtEn mArifEt riTmi dEqistirEbilEndE
Elbette herkes inancýnda hürdür.
Yalnýz misyonerlerin" din kaygýsý" yok..
"Emperyalist kaygýlarý" var bunu da es geçmeyelim...![]()
bence ibadete acýlsa belki daha da iyi olurdu çünkü butun dýn messuplarý yaný sadece kendý dýnýne ve peygamberýne ýnanýr sadece müslüman olan býzler 4 kýtap a ve allahýn gondermýs oldugu peygamberlerýn hepsýne ýnanýrýz yaný býr hýrýstýyan hz muhammed s.a.v ýnanmaz ama býz ýsa peygambere ýnanýrýz buda ýslam dýnýnýn ne kadar hosgoru ve sevgý barýs dýni oldugunu gösterýr zaten son ýsraýl bombalarý islamýyetý savaþçý muslumaný canlý bomba gýbý göstermeye basladý iþin kýsacasý kilise ibadete acýlýrsa hýrýstýyanmý olacak mýllet hayýr belký kýlýseye gýden hýrýstýyaný göürrde mýllet utanýr camiye gider aynaya bakýn muslumansaný camiye hýrýstýyansanýz kýlýseye dersýnýz ama bu ýkýsýnede gýtmýyorsanýz iþte o zaman iyi düþünün.
Ben bu konularý okudukça müslüme çok güiüyorum,teo kelime anlamý bilinmiyor,(ingilizce sözlüðe baktým) yalnlýz bir dizi ve tiyatro karekteri kanal 7 de bazen oynuyor hani þu bizim Erzurumlu teo amca bilmediði bir þey yok ben icat ettim patladý gibi bir þey,þimdi arkadaþýmýz da isimleri biliyormuþ ama ifþa etmem diyor,elbette vardýr yoksa o kilise neden yapýlsýn çocuklýðumuzda yanýndan geçer bahçelerde bir yüzme havuzu vardý,gitmeden de ablamdan öðrendiðim kadarýylada orada bir ýrmak akardý birde deðirmen vardý(ablamýn dediðiðne göre hatta o deðirmen bizim miþ yýllarca fevkaný camisinin müezzini de annemin dayýsý olurdu,yani mesbihçi hasanýn herhalde dedesi veya babasý bende tam bilmiyorum,hep o kiliseyi merak eder dururdum þimdi bahsedilen kilise herhalde o adamlar azýnlýk olduklarýndan kendilerini saklýyor olabilirler,bu normal çünkü azýnlýklara nasýl davrandýðýmýz belli,inþallah hayýrlý olur eski günleri hatýrladým.
Selim kardeþ seni güldürebildiysem ne mutlu bana![]()
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
O Erzurumulu teo deðil yanlýz,meþhur teyo pehlivan.