Fatih abi birde yazabilsen tam olacak valla![]()
Fatih abi birde yazabilsen tam olacak valla![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
tehditse tehdit bizde onlarý protesto edelim gerekirse sanayii yolunu taþköprüden kapatalým ve oturma eylemi veya sesimizi duyuraçak ulusal basýnda duyuraçak eylemler düzenleyelim el ele omuz omuza
geçen gün iftarýmýzý açmaya davetli olarak nizipe geldik aman allahým ne iftar açmasý biz iftar bozmaya gelmiþiz sanki bir koku bir koku bune hal ya bu memleketde masaya yumruk vuraçak bir yetkili yokmu,memleketin kaymakamý var savcýsý var belediyesi var yetliki kurumlarý ve kurum müdürleri var bunlar bu pis kokuyu duymuyorlarmý bir nizipli olarak bu pis koku olayýna çözüm bulunamýyorsa benimmi utanmam gerek yoksu çözüm bulamayanlarýnmý bilmiyorum takdir sizlerin
Sayýn tikencan1 sizin yaþadýðýnýz bu bir günlük sorunu biz hergün yaþýyoruz.Bu memleketin sahipsiz olmadýðýna inanýyoruz.Ýnanýyorumki yetkililer bu konu üzerinde çalýþmalar yapýyordur.Yorumlarýn için teþekkürler.Nizip'li olduðunu unutmadýðýn için.
Türkiye Muhtarlar Derneði Nizip Þubesi Baþkaný
Ýstasyon Mahallesi Muhtarý
Dede KILIÇ
tel : 0.342 518 23 09
cep: 0 544 518 23 09
0 535 246 64 54
Senin yanýnda olmaktan gurur duyardým þýðým..Tam benlik bir konu, Nizip'te olsaydým hallederdim.![]()
Yahu ben anlamýyorum.. Ýþgalci gecekonducular bile % 100 haksýz olduklarý bir konuda dahi, kýsa sürede örgütlenip. Devletin polisine zabýtasýna ve hatta tüm birimlerine karþý birleþip, konuyu öyle bir yaygara yapýyorlar ki sanýrsýn.. Stalin'nin gulaklarýnda mahkum olmamak için direniyorlar.
Ben o kokuyu Ýlk Ýstanbul'da kaldýðým da, Fatih'de Haliç'ten tanýrým. Hele yaz oldu mu?!..Kaç kaçabilrsen..
Madem resmi yoldan çözüm yok o zaman birlerinin dikkatini çekmek lazým..
Ýlçemizdeki STK larla iþ brliði halinde tüm mahalleli birlikte; iþi ideolojiye yada demogojiye uðratmadan, amaç üzüm yemek baðcý dövmek þeklinde olmadan eylemlerle;
AVAZINIZIN ÇIKTIÐI KADAR BAÐIRIN..
siyasilerin, "tamam halladeceðiz, uðraþacaðýz" safsatalarýna inanmadan.. Çözüm için, ilk kazma vurulana kadar devam edin..
Biraz zor ve meþakkatli bir çözüm ama inanýnýn aðlamayana meme yok bu ülkede..
Haa.. siz saða sola dilekçeler yazmaya devam edecekseniz..devam edin.
Çünkü bu koku siz boðar arkadaþlar hatta sizi deðil torunlarýnýzý bile boðar.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Çözülmez...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Diyorsun bencede haklýsýn bimer nimer hikaye ben de bu iþi ancak siyasilerin sayýn vekillerimizn çöecegine inanýyorum
selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Resmi yollardan ben zamanýn da çok çözüm aradým olmadý..
Yazmadýðým yer kalmadý. Bimer, C.baþkaný,Baþbakan,Ak Parti Genel Merkezi, TBMM dilekçe komisyonu hepsi hikaye..
Ankara'da bir siyasetçinin bir kaç yere telefon açmasý gerek veya gerekli kamuyu oluþturma...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
ANKARA’DA DAYIM YOK
Kaynak : yorumla.net - [ ]
Ankara’da dayým yok. onun içindir ki karným tok.
Hakkýyla çalýþ helalinden kazan baþka çaresi yok.
Sorunlar bir bir üstüne gelir bilemesin nede çok.
Ankara’da dayým yok. onun içindir ki gönlüm gözüm tok.
Kime baksam dert yanar olmuþ!
Her bir insan baharda açmadan solmuþ!
Her bir yön karanlýk çýkmaz bir yolmuþ!
Ýþte o vakit iki göz çeþme olup dolmuþ!
Ankara’da dayým yok. umutlarým var hayallerim pembe..
Yüzümde güller açar güllerim solmaz kýþda nede güzde..
Bir umut tüter sönmemek için içinde iki gözümde..
Buraya kadar geldim güle oynaya gülücükler hep yüzümde.
Yanýmda yanlýþ göz göre göre...
Çaresiz aðlayanlar var yanýpta döne döne...
Ölenler var derdiþi bin parçaya böle böle...
Ýþte o vakit her yer birden döndü çöle!
Onun içindir ki duacýyým! ankara’da dayým yok....
SENER KAYA Alinti...
Topraðýmýzýn Üstünde Þerefsiz Yaþamaktansa Topraðýn Altýnda Yatmayý Þeref Sayarýz..
anlaþýlan mahsuni þerif doðru söylemiþ galiba ankarda dayýn yoktur mamudo kurban niye doðdun sayýn muhtar anlaþýlan senin,mahallenin vede güzel ilçemiz nizip in ankarada 2 tane vekili var ama dayýsý yok onun için birþey yapalýmýyor veya tamtersi olarak düþünü bu iþi yapanlarýn ankarada 2 vekili ve dayýsý vardýr bu pis kokular kaçyýldan beri ilçemiz insaný tarfýndan solunuluyor ama ilçede en yetkili kiþilerden taaa en yetkisizine kadar herkes bu iþi kemikyaðý çýkaraný çok iyi tanýyor biliyorlar iþ çözüme gelinçe haydi ikitane memur gönder onlarda arkalarý olmadýðýndan iþin üzerine gidemiyorlar ve dönüp geliyorlar ne yapsýn zavallý memurlar ama bir nizipli olarak stk larý ayaða kaldýrýp bu sorunu türkiyenin gündemine taþýmak lazým ayrýca nizip çayý sorunuda var tabi ikisini tüm türkiyeye duyuralým sayýn muhtar sizin ve stk larýn orðanizesi ile ilçeyi ayaða kaldýralým haydi zaman protesto zamanýdýr.
Ýnanýyorumki bu pis koku,birgün bu kokuyu yapanlarý boðacaktýr
Türkiye Muhtarlar Derneði Nizip Þubesi Baþkaný
Ýstasyon Mahallesi Muhtarý
Dede KILIÇ
tel : 0.342 518 23 09
cep: 0 544 518 23 09
0 535 246 64 54
Bence iþi ahirete býrakmayýn ne olur ne olmaz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Koklamaya devam elese.
Ama þu barak sulamaya ödenen paranýn onda biri ile baraj göletinden çaya su verilebilseydi hem bir çok köy kurtulurdu hem çay pislikten kurtulurdu hem kötü kokular yayan baraj göleti kurtulurdu belki bu fabrika atýklarýna da bir çözüm getirilebilirdi.
Yani heryer çýlgýn projesini açýklýyorda Nizip'e neden böyle bir proje yapýlmaz ki?