http://www.nizipengellilerdernegi.co...=18&Hbr=186655
![]()
PLASTÝK KAPAKLAR ENGELLÝLERE UMUT OLACAK
Nizip Engelliler Derneði tarafýndan ilerleyen günlerde baþlatýlacak kapak toplama kampanyasý çalýþmalarý sürüyor. Kapak toplama kampanyasý baþlamadan yoðun ilgi görüyor. Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Müdürlüðü baðlama kursu öðrencileri Baðlama Öðretmenleri Emrullah Elçioðlu eþliðinde Nizip Engelliler Derneðine bir ziyarette bulundular.
Nizip Engelliler Derneðini ziyareti sýrasýnda bir açýklama yapan Elçioðlu ‘’ Daha önceleri duyduðumuz bu kampanyanýn Nizip’te baþlayacaðý haberini alýr almaz Halk Eðitim Merkezimizde devam etmekte olan baðlama kursundaki öðrencilerimle bu kampanya destek verme konusunda bir fikir alýþveriþi yaptýk. Bu süreçten sonra öðrencilerimle birlikte kapak toplamak için adeta bir yarýþa girdik. Yaptýðýmýz bu duyarlý davranýþ kursumuzla baðlý kalmadý. Her öðrencimiz çevresine de bu kampanyayý yaymaya baþladý. Daha öncede bir çok programýna katýldýðým Nizip Engelliler Derneðinin bu çalýþmasýnda yer almak bizlere ayrý bir sevinç kazandýrmýþtýr. Bugün burada öðrencilerimle topladýðýmýz kapaklarýn bir bölümünü teslim ettik. Engelli kardeþlerimize bir nebzede umut ýþýðý olacaðýna inandýðýmýz bu kampanyaya destek olmak bizlere onur vermiþtir. Kampanyanýn baþlamasý ile birlikte daha çok kapak toplayacaðýmýzý öðrencilerim adýna söz veriyorum. Yaptýklarý duyarlý çalýþmalardan dolayý Nizip Engelliler Derneðini tebrik eder ,her zaman yanlarýnda olduðumu bildiririm ‘’ dedi.
Nizip Engelliler Derneði Yönetim Kurulu Abdurrezzak Pamuk ise’’ Yakýnda baþlatacaðýmýz plastik kapak toplama kampanyasý baþlamadan meyveleri vermesi bizleri sevindirmiþtir. Deðerli Hocamýz Emrullah Elçioðlunun bu duyarlý davranýþý bizleri daha da umutlandýrmýþtýr. Her zaman yanýmýzda olan hocamýza teþekkürü bir borç biliriz. Deðerli öðrenci arkadaþlarýmýzýn göstermiþ olduðu bu duyarlýlýk halkýmýza da yansýyacaktýr. Bu kampanya ile ihtiyaç sahibi engelli vatandaþlarýmýzýn ihtiyacý olan araçlar alýnacaktýr. Kampanyamýzý ilerleyen günlerde diðer kurumlarla ortaklaþa baþlatacaðýz. Kampanyamýz baþlamadan gelen kapaklar bu kampanya konusunda bizleri daha da ateþlemiþtir. Bu davranýþtan dolayý baþta Emrullah Elçioðlu Hocamýza ve deðerli öðrenci kardeþlerime teþekkür ederim.’’ Dedi.
Kampanya hakkýnda öðrencilere bilgi verildikten sonra , Halk Eðitim Merkezi Baðlama Kursu öðrencileri tarafýndan resital verildi. Yapýlan ikramýn ardýndan ziyaret son buldu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()