Eðitimde istenilen baþarýyý bir türlü yakalayamayan Gaziantep'te, iþadamý Yasin Altýnbaþ'tan eðitime büyük bir destek gelmiþ, bukapsamda Adile Yahya Altýnbaþ Saðlýk Eðitim Vakfý (AYASEV) Baþkaný ve sanayiciYasin Altýnbaþ ile Gaziantep Üniversitesi arasýnda, "Nizip Eðitim Fakültesi Bina Ýnþaatý Protokol Ýmza Töreni" düzenlenmiþti.
GaziantepValisi Süleyman Kamçý, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarý ve Mehmet Erdoðan ile Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coþkun, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, NizipBelediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Gaziantep Üniversitesi Rektör Danýþmaný ve Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr.Mehmet Özaslan, Rektör Danýþmaný Prof. Dr. CahitBaðcý, Genel Sekreter Ercan Eroðlu, AYASEV Vakfý Baþkaný ve Sanayici Yasin Altýnbaþ ve çok sayýda davetlilerin hazýr bulunduðu "Nizip EðitimFakültesi Bina Ýnþaatý Protokol Ýmza Töreni" yaklaþýk 7 ay öncedüzenlenmiþti.
Gaziantep Üniversitesi Senato Odasý'nda düzenlenen ÝmzaTöreninden 2 ay sonra baþlatýlmasý gereken Eðitim Fakültesi inþaatçalýþmalarýnýn þu ana kadar baþlatýlmamasý ve bu zaman dilimi içerisinde birçivi dahi çakýlmamasý, kafalarda birçok soru iþareti býraktý. Nizip Eðitim Fakültesi için desteklerini esirgemeyeceðini açýklayan Ýþadamý YasinAltýnbaþ'ýn þu ana kadar herhangi bir giriþimde bulunmamasý gözlerden kaçmazken, Altýnbaþ'ýn aylardýr gizemini koruyan bu konuya açýklýk getirmesi bekleniyor.
![]()
![]()