BelgeTöreni saat 10.30'da, Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürlüðü KonferansSalonunda yapýldý. Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürlüðü ve Gaziantep Ýþ Kurumuile ortaklaþa düzenlenen "Bilgisayar Bakým ve Onarým Kursu, "AhþapMontaj Elemaný Kursu" ve "Adli Takip Kursu"nda baþarýlý olankursiyerlere törenle belge verildi.

BelgeTöreni'nde bir açýklama yapan Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürü SunaSertpolat, Bilgisayar ve teknoloji çaðýnda bulunduðumuz günümüzde, bilgisayarkullanmayý bilmenin, 7'den 77'ye herkes için elzem bir duruma geldiðini ve buanlamda bu gün burada kursiyerlere verilecek olan belgelerin büyük bir önem arzettiðini söyledi.

NizipMilli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ise, Nizip Ýlçe genelinde bu tür sosyalaktivitelere olan ilginin artmasýnýn kendilerini mutlu ettiðini söyleyerek,kursa katýlarak bir þeyler öðrenen ve belgeyi hak kazan tüm kursiyerlerebaþarýlar diledi.

BelgeTöreni'ne Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Halk EðitimMerkezi Müdürü Suna Serpolat'ýn yaný sýra Müdür Yardýmcýla rý Nesimi Kalkan ve BekirKýlýç ile Usta Öðreticiler ve Kursiyerler katýldý.