Bursa'dan Ýstanbul'a ulaþým artýk çok kolay, siz binin Mudanya feribotuna, biz sizi buradan karþýlarýz.
Bursa'dan Ýstanbul'a ulaþým artýk çok kolay, siz binin Mudanya feribotuna, biz sizi buradan karþýlarýz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ne kadar esikisi gibi siteye takýlmasam da böyle durumda iyi rehberlik edebilirim.
Hidayet kardeþ seni tanýmýyorum keþke tanýsaydým seni yalnýz býrakmazdým.
geldiðini de mustafa kanaldan öðrendim ama erken çýkmýþsýn.
Sitenin eski ruh hali kalmasa da yine de Allahtan umut kesilmez diyelim
inþallah fatih abi gelirse tekrardan sitenin yavaþlamýþ hayat fonksiyonlarýný hýzlandýrýr.
Selamlar.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Þahsým adýna diyeyim çok yoðunum harýl harýl çalýþýyorum.
Bes harýltý geliy yani.
Bizim arkadaþlar da bana tevir koyuyor ve kýzýyorlar "aramazsak yoksun deyi"...
Herneyse...
Kardeþ geldiðinden haberimiz yoktu.
Amma bizler belediyedeyiz.
Keþki gelip bi çayýmýzý içseydin.
Akþama da seni bizim arkadaþ gürühunda aðýrlardýk.
Fatih abi iyi bilir. Muhabbetimiz iyidir yani. Hacinin maceralarýný dinler eðlenirdik.
Neyse saðlýk olsun.
Ramazandan sonra eylül ayýnda okullar açýlmadan olur ancak...Müslüm abi þimdiden hesabýný yap...Allahýn izni ile bu kuzu kesilecek ve yenecek yoksa sana yaþadýðýn müddetçe rahat yok...Yanlýz Osman ile Tarhandan çýt yok bakarmýsýn... Korkmayýn yorum masraflar Müslüm abiden siz azýcýk çalýþacaksýnýz o kadar.![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Hidayet gerçekten coþkun kardeþimin dedigi gibi belediyeye bir ugrasaydýnýz kardeþlerim sizi gerçekten agýrlardý ancak þunuda unutmamak lazým hizmet ayaga çagrýlmaz ayaga gitmekle ulaþtýrýlýr.
Hakikaten sitede dostluklar bitedi amma gün yüzüne çýkmýyor malesef buda beni çok üzüyor.
Güneþ,in varlýgýný hiç kimse dogmasada inkar edemez AMMA BULUT ARKASINA SAKLANIRSADA insanlar istifade edemez biz sitemize gerçek manada gönül veren dostlugunu yani gönlünü paylaþan insanlarý her gün bir mesajlada olsa burada görmek istiyoruz ben anlamam iþim çok vaktim yok hakiyelerinden
Belediye ekibi tamamen Baþta YARIM HACI ORHAN BEYEFENDÝ olmak üzere
Tüm Ýstanbul erkibi
Tüm Nizip ekibi
Ve birde dýþarda size kole olmayý bi,le kendilerine layýk görmeyen bu kardeþleriniz en az 50 insan yaparýz tartýþmadan gönülleri bir birine kardeþ yaparak tekrardan küllerden dirilmek lazým
Geçende yazdým biz melek degiliz hata yapacagýz bizler birbirimizi hatalarýmýzý görüp karþýlýklý özür dileyip bir birimizi kazanmamýz lazým
DOSTLAR SEVMEYE ÝNSAN YOKKKKK
Melek günah iþlemez Þeytansa sevap ÝNSAN BU ÝKÝ MAHLUKUN KARIÞIMI BÝR VARLIKTIR bir birimizin kýymetini bilip yola devam etmemiz bir birimizi sevmemiz lazým
ALACAGINI BÝLMEYEN BORCUNA SAHÝP ÇIKMAZ
Þimdi hidayeti Adminimiz annesi rahatsýz olduðu halde agýrlamýþ amma arkadaþlarýn toplantý ile sitedeki yazýþmlarla alaklý irtibatlarý yok arkadaþlar her gün bir kaç mesaj ile katýlmaz sevgili Adminimize sormazlarsa abi yapýlacak ne var diye toplantý için çaba olmazsa iþe böyle durumlar ortaya çýkýyor
Aslýnda bu durum bize bir ders ve birleþme kaynaþma imkaný oluþturmasýný dilerim
Çok yazacam amma hatalý bir þey yazmak kardeþlerimi incitmek istemiyorum amma gerçekten sitemizin agýr abileri dostlarýný boþladý BAÞTA ORHAN OLMAK üzere
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Onlar dünya iþlerine dalmýþlar rahat býrak...Ýnþaallah uyanýrlar çok geç olmadan.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.