Eyvallah... Ama inþ gelecek yýl buluþmalarý daha bir farklý olacak bundan eminim..![]()
Eyvallah... Ama inþ gelecek yýl buluþmalarý daha bir farklý olacak bundan eminim..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Fsoyarýk hocam,admin hakem olsun...Konu içerisinde bende geleceðim lafým varsa bütün Nizip.Com Bursada davetlimdir...Ama yok sen gidecektin de kývýrdýysan kuzuyu kes.Ben açýðým.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Adam Bursa'ya bile iddia üzerine davet ediyor, þöyle adam gibi davet et de herkes gelsin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Haa, sen gülelim eðlenelim bizim evde, yiyelim içelim sizin evde demek istiyorsun
Vay akýllý vay...Memurlarýn ekmeði tatlý geldi anlaþýlan...Yemezler be anam
Sen kuzuyu kesip bir budunu bana, bir budunu Hidayete yedirmeden sana Bursa sýnýrlarýna girmek bile yasak
Siz gelirken Vanlýyý getirdiniz bende siz Bursalý getireceðim![]()
Valla Müslüm ammi Mahmut abim doðru söyley..
Ben sea güvendim.. dedim ki;" Hörmeti bol.. gendi de gayim adamdýr.
Arðamý yaslarým koltaa.. Ammimden baþgasý beni dutmaz buralarda."
Mahmut abim garibandýr, memurdur.. Ben de eskeriyeden atýlana gadar, memurdum..
Eyi deeldi maaþý bilirim.Zýrnýð koklatmelardý adama..
Sen aðasýn..holusun boylusun aða adamsýn..
Kes guzuyu.. bi bacaný baa ver, diðer bacaný mahmut abiye.
Döþünü de siz yiyin.. Ama muhakkak hes guzuyu vallah billah umsulug oldum..
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Siz gelirken Vanlýyý getirdiniz bende siz Bursalý getireceðim
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA helal mahmudum
selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ammi hido ile maho haklý asýl cezayý TARHANA kesmek lazým toplantýyý yazdý ortalarda yokkkk zalýmmmmmmmmmmmmm
Sen þu kuzuyu gel bursada halledelim varsýn iki bacagý eksik olsun geri kalaný hepimize yeter inþallah
Selamlar
Fatura bana kesildi, tamam kabul ama KDV sini ödemem. Anlayan anlar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bize de ne düþüyorsa göreve hazýrýz aðam.. Sen yeter ki emret!..![]()
Bursaya söz verme Fatih hocam, þöyle boðaz manzalarý bir tepede mangal yaksýnlar bize...Müslüm abi kuzuyu alacak sonra kasapta pirzolasýný bifteðini kuþbaþýsýný ayýrtacak kalanýda kýyma çektirecek...Osman bize mangalý yapacak Tarhanda mangalý yelliyecek...Bir tarafta balcanlý piþecek bir tarafta kuþbaþý...Ondan sonrada üstüne kalan biftekle pirzolayý ekmeksiz cila yapacaðýz... bir tarafta sen bir tarafta hido bir yanda da ben.Vay vay vay. Nasýl![]()
Çok hoþ olur menes kardeþim bana uyar amma ramazan geldi ikimizdede þeker hastalýgý var yolculuk bizi periþan eder amma ramazan yani bayram sonu inþallah bir cumadanda izin alýr perþembe akþamýndan damlarýz istanbula
Selamlar