Ekonomik nedenlerden dolayý bir türlü evlenemeyen Metin Kaya ve Fýndýk Duran çiftine yardým yaðdý. Nizip Sebze Hali'nde Kabzýmal olarak hizmet veren Kadir Karakuþ, ekonomik nedenlerden dolayý evlenemediðini öðrendiði Metin Kaya ve Fýndýk Duran çiftinin mutlu bir yuva kurmalarý için Nizipli Hayýrseverlerin kapýsýný çalarak, destek vermelerini iletti.Konuya duyarlý yaklaþan ve isimlerinin açýklanmasýný istemeyen Hayýrsever vatandaþlar ise, çaresiz kalan ve bir türlü evlenemeyen gençlere destek olma kararý aldý.Yakýnda dünya evine girecek olan Metin Kaya ve Fýndýk Duran çiftinin ilk olarak, Resmi ve Dini Nikâhlarý kýyýldý. Nizip Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde gerçekleþtirilen Nikâh Töreninde genç çiftlerin mutluluklarý gözlerden kaçmadý. Nikâh Memuru Mehmet Alkurt tarafýndan þahitlerin huzurunda kýyýlan Nikâh Töreni'nin ardýndan, davetlilere çikolata ikram edildi.Genç çifte yardým ederek katký saðlayan ve isimlerinin açýklanmasýný istemeyen Nizipli Hayýrseverlere teþekkür eden Kadir Karakuþ ise; "Genç kardeþimizin ev eþyalarýnýn temin edilmesini saðlýyoruz. Ben sadece bu yardýmlara öncülük ediyorum. Ümit ediyorum bu yardým ile mutlu bir yuvanýn temellerinin atýlmasýna vesile oluruz" dedi. Aile kurumunun toplumun en önemli temel taþý olduðunu ifade eden Karakuþ; "Bir toplumun sosyal, ekonomik ve kültürel geliþimi ile huzur ve mutluluðun temeli, aile kurumunun saðlam temeller üzerine oturtulmasý ile doðru orantýlýdýr. Evlilik törenleri insanlarýn hayatlarý boyunca yaþayacaklarý en güzel anlardýr. Bu mutlu günlere vesile olabileceksek ne mutlu bize" diye konuþtu.
![]()