Nizip Halk Eðitim Merkezi Spor Kulübü 14-17 Temmuz 2011 tarihlerinde Denizli'de gerçekleþtirilen "18. Uluslararasý Pamukkale Karate Turnuvasý"na katýldý.

Minikler-Yýldýzlar ve Büyükler olmak üzere 3 ayrý kategoride yapýlan Karate Turnuvasý'nda, Minik Bayanlarda Komite Birinciliði, Minik Bayanlarda Kata Ýkinciliði, Minik Erkeklerde Kata Üçüncülüðü, Yýldýz Bayanlarda Komite Ýkinciliði ve Büyük Erkeklerde ise Komite Üçüncülüðü dereceleri elde edilmesi üzerine Nizip'te sevinç yaþandý.

Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat ve Nizip'i temsil ederek derece kazandýran baþarýlý sporcular, Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt'u ziyaret ederek yapýlan çalýþmalar ve elde edilen dereceler hakkýnda bilgi verdiler.

Suna Sertpolat ve baþarýlý sporcularý makamýnda aðýrlayan Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ise yaptýðý açýklamada; "Ýlçemiz adýna elde edilen baþarýlarýn her geçen gün artmasý bizleri onurlandýrýyor" dedi. Elde edilen baþarýlardan dolayý Sporcularýmýz ve Eðitmenlerimiz baþta olmak üzere Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat' tebrik ediyorum" diye konuþan Mahmut Kurt, sporcularla bir süre sohbet etti.