![]()
- Okul Adý : Ýslim Sayýn Ýlköðretim Okulu
- Öðretim Þekli : Ýkili Öðretim
- Öðrenci Sayýsý : 536
- Derslik Sayýsý : 8
- Telefon : 0 342 517 12 58
- Faks :
- E-Posta :
- Web :
- Adres : Pazar Cami Mah. Sefa Sok. No:2
- Hakkýnda : Okulumuz Sayýn Ailesinin Milli Eðitime arsa baðýþlamasý ve Hacý Asaf OÐUZ’ un da arsa vererek katkýda bulunmasý ile Hacý Ahmet SAYIN’ ýn eþi Ýslim SAYIN’ ýn adý verilerek ÝSLÝM SAYIN ÝLKOKULU olarak 1965-1966 öðretim yýlýnda üç sýnýfla eðitime baþlamýþtýr.1966-1967 öðretim yýlýnda 6 sýnýfla normal eðitim yapan okulumuz 1978-1979 öðretim yýlýndan itibaren ikili öðretime geçmiþtir. 1997-1998 öðretim yýlýndan itibaren 8 yýllýk kesintisiz zorunlu eðitime geçildiðinden okulumuzun adý ÝSLÝM SAYIN ÝLKÖÐRETÝM OKULU olarak deðiþmiþ ve 2003 yýlýndan itibaren 8 derslikte eðitim öðretime devam edilmektedir. Okulumuzun bahçesi aðaçlandýrýlmýþtýr. Ön bahçe asfaltlanmýþ olup voleybol sahasý mevcuttur. Okulumuz Mahallenin ihtiyacýna cevap verecek durumda olmadýðý için 2004 yýlýnda yýkýlarak yerine 24 derslikli bir okul yapýlmasý planlanmýþ ve ihaleyede çýkýlmýlþtýr.Ancak mahallemizin sit alaný üzerinde bulunmasýndan dolayý ihale iptal edilmiþtir. 16 derslikli okul inþaatý için ihale ilana çýkmýþtýr.