Fevkani Kilisesi ; Nizip Kaymakamlýðý Köylere Hizmet Götürme Birliði Baþkanlýðý ile Nizip Engelliler Derneði arasýnda bugün yapýlan prtokolle Nizip Engelliler Derneðine Devredilmiþtir.
Fevkani Kilisesi ; Nizip Kaymakamlýðý Köylere Hizmet Götürme Birliði Baþkanlýðý ile Nizip Engelliler Derneði arasýnda bugün yapýlan prtokolle Nizip Engelliler Derneðine Devredilmiþtir.
Konu BAD-ISABA GAZETESÝ tarafýndan (06.07.11 Saat 16:40 ) deðiþtirilmiþtir.
kilisenin devri tam olarak gerçekleþti mi? peki nasýl bir düzenleme yapýlmasý bekleniyor?
Bu haber çok ilginç, kiliseyi devretme hakký var mý Kaymakamýn, bana garip geldi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Devir iþleminden sonra burasý nasýl deðerlendirilecek.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Niye bütün engelliler topluca hristiyan mý oluyormuþ tövbe haþa. Þaka þaka engelliler burayý ne yapacak merak ettim þimdi.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Kilise devredilemez yasa musait degil restarasyon çalýþmasýndan sonra ziyaretçiler için çalýþtýrýlmasý ücretlendirilmesi hususu yasalarla sýnýrlý olmak üzere devir edilebilir
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Belki bu sorum biraz tuhaf gelebilir ama merak ettigimden soruyorum nizipte hristiyan varmi?
edinilen bilgiye göre kilise 2012 yýlýna kadar kent müzesi olarak deðerlendirilecek ve bu iþlemlerin baþlangýcý olarak engelliler dernegi geliþtirme ve düzenleme konusunda çalýþmalar baþlatmýþ. çok yakýn zamanda kilise gezilip görülebilecek bir sanat evi olarak karþýmýza çýkacaðý söyleniyor. eðer böylebir durum var ise gerçekten engelliler derneðini kutlamak gerek.
Fevkani Kilisesi Kültürel Faaliyetlerde kullanýlmak üzere tahsisi yapýlmýþtýr. Peki burada neler yapýlabilir ?
mechullll
nizip engelliler derneði ve mikro kredi iþ birliði ile standlar açýlarak müze ve kültürel etkinliklerin yaþanmasýný saðlayabilecek bir faaliyet üzerinde çalýþýlmaktadýr.
önemli olan burada nasýl bir etkinlik gerçekleþtirileceði ve nizip e nasýl bir katký saðlayacaðý? ince elenip sýk dokulmasý gereken bir konu...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..