http://www.nizipengellilerdernegi.com/?Syf=18&Hbr=185487

Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan yürütülmekte olan Yazýlým da Bizde Varýz SODES projesi projenin ikinci etabý ile devam etmekte. Bugün Nizip Engelliler Derneðinin ev sahipliðinde gerçekleþtirilen toplantýya Gaziantep Valiliði Proje Koordinatörü Çiðdem DOÐANGÜL , Yazýlýmda Bizde Varýz Proje Koordinatörü Halil Þahin , Nizip Engelliler Derneði Baþkaný Abdurrezzak Pamuk ve kursiyerler katýldý.
Yapýlan toplantýda kursiyerlerin proje hakkýnda görüþleri alýndý. Karþýlýklý sohbet havasýnda yapýlan toplantýda ev sahibi olarak söz alan Nizip Engelliler Derneði Baþkaný Abdurrezzak Pamuk ‘’ Öncelikle bu projede emeði geçen herkesi kutlamak istiyorum. Bu proje ile engelli arkadaþlarýmýzýn kendine olan güvenlerine bir yenisi daha eklenmiþtir. Bizde Varýz diye çýktýðýmýz bu yola Yazýlým da Bizde Varýz diye devam ederek teknoloji nden uzak kalmamamýz saðlanmýþtýr. Sodes böyle imkanlarý engellilere saðladýkça bizlerde engel tanýmadýðýmýzý her platformda göstereceðimize inanýyorum. Bu proje ile bizlere destek olan baþta Çiðdem Hanýma ve projenin baþýndan sonuna kadar sadece proje ile ilgili sorunlarýmýzda deðil her türlü sorunumuzda yanýmýzda olan Halil Þahin Hocamýza ve bizlere proje boyunca eðitim veren deðerli hocalarýmýza teþekkür ederim ‘’ dedi.
Proje Koordinatöre Halil Þahin ise ‘’ Yürütmekte olan proje ile engelli arkadaþlarýmýz önlerinde hiçbir engel olmadýðýný bizlere bir defa daha göstermiþtir. Projemizin ilk etabýnýn bitiminde baþarýlý olan kursiyerlerimize 15 adet diz üstü bilgisayar hediye edilmiþtir. Bu bilgisayarlarla þu an ikinci etaba geçilmiþ , ikinci etapta arkadaþlarýmýz kendi web sitelerini yapma imkaný bulacaklardýr. Proje boyunca bizlerden desteklerini esirgemeyen Çiðdem Doðangül Hanýma, Deðerli Öðretmen arkadaþlarýma ve özverili çalýþmalarýndan dolayýda kursiyer arkadaþlarýma teþekkür ederim’’ dedi.
Gaziantep Valiliði Proje Koordinatörü Çiðdem Doðangül ‘’ Yazýlým da Bizde Varýz SODES projesinin baþarýlý þekilde devam etmesi bizleri sevindirmiþtir. Bugün burada engelli arkadaþlarýmýzýn engel tanýmadan bu projede baþarýlý olmalarýný ayrýca tebrik ederim. Proje sonunda bu arkadaþlarýmýzýn artýk bilgisayar konusunda daha çok bilgi sahibi olup, kendi web sitelerinin tasarýmlarýný yapabilecek olmalarý bizleri daha da umutlandýrmýþtýr. Projenin yürütülmesinde emeði geçen tüm arkadaþlarýmý tebrik ederim ‘’ dedi