Nizip Ýlçe Emniyet Müdürlüðü hizmetlerinin daha etkin ve daha verimli bir þekilde yürütülmesi bu amaçla sayýnýn artýrýlmasý için araç alým kampanyasý düzenlenmiþ ve kampanya süresince gelir elde edilmiþti. Elde edilen gelir ile 5 adet araç satýn alýnarak, Nizip Emniyet Müdürlüðü hizmetine sunulmasý konusunda destek veren iþ adamlarýna yönelik, Emniyet Müdürlüðü bahçesinde; "Plaket ve Belge Töreni" düzenlendi.
![]()
"Plaket ve Belge Töreni"ne AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý, Ýl Özel Ýdaresi Genel Sekreteri Cafer Yýlmaz, Belediye Baþkan vekili Hüseyin Özkaya, Cumhuriyet Baþsavcýsý Mahmut Arslan, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Müftü Dr. Mustafa Genç ve Nizipli iþ adamlarý ile sanayiciler katýldý.
Ödül Töreni'nin açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz; Nizip'te hayýrseverler tarafýndan yapýlan hayýrlar ile etrafa örnek gösterebilecek iþler yapýldýðýný vurguladý. Nizip Ýlçe genelinde yapýlan kurumlarýn birçoðu devlet ile hayýrseverlerin katkýlarý ile olduðunu kaydeden Kaymakam Karadeniz þunlarý söyledi.
"Birlik, beraberlik ve dayanýþma örneði sergileyen bu tablo da, bizleri son derece mutlu ediyor. Bugün burada olmamýzýn sebebi ise, yine hayýrseverlerimizin katkýsý sonucu gerçekleþtirilmiþtir. Bu katký sayesinde, Ýlçe Emniyet Müdürlüðü'ne 5 adet yeni araç alýnmýþtýr. Bu nedenle katký saðlayan tüm hayýrseverlerimizi tebrik ediyorum" dedi.
"Nizip'in huzur, güven ve asayiþine katký saðlayan tüm iþ adamlarýmýza teþekkür ediyorum" diyerek konuþmalarýna baþlayan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ise; þöyle devam etti.
"Bu davranýþýn tüm ülkemize örnek olmasýný temenni ediyorum. Burada yapýlan katkýlar gerçekten çok büyük ve önemli katkýlardýr. Yeni alýnan araçlar ile birlikte bundan böyle Nizip Emniyet Müdürlüðü'nün, daha rahat ve daha hýzlý bir þekilde asayiþ ve güven konusunda hizmet vereceklerine inanýyorum. Ben bu gün burada olmamamýza vesile olan ve Emniyet Müdürlüðü'ne araç alýmýnda katký saðlayan tüm iþadamlarýmýza teþekkür ediyorum" dedi.
Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý ise; "Burada gördüðüm yakýn iþbirliði ve dayanýþma tüm þehirlere örnek teþkil edecek boyutlara ulaþmýþtýr" dedi. Nizip'te huzur ve güvenliðin her gün daha iyi sonuçlara ulaþmasý ve vatandaþýmýzýn huzur ve güvenliðinin artarak devam etmesi bizler için çok önemlidir" diye konuþan Vali Kamçý konuþmalarýna þöyle devam etti.
"Ortak gönül birliðine dayanan bu çabalarýn, tüm Niziplileri daha güzel hizmetlere ulaþtýracaðýna inancým tamdýr. Bugün Nizip Emniyet Müdürlüðümüze deðerli sanayici ve esnaflarýmýzýn katkýlarýyla 5 adet araç teslim ediliyor. Bu araçlarýn temininden artan gelir ile yine Emniyet Müdürlüðü'nce oluþturulacak Motosikletli Polis Ekibi'ne motosiklet alýnacaktýr. Nizipli Ýþadamlarýmýzýn gösterdiði örnek dayanýþma ve birliktelikte emeði bulunan herkesi kutluyorum" dedi.
Program, yapýlan konuþmalarýn ardýndan Emniyet Müdürlüðü'ne 1 araç alan Nizip Þoförler Odasý Baþkaný Mehmet Kýlýçparlar'a Plaket ve diðer 4 aracýn alýmýna katký saðlayan iþadamlarýna Teþekkür Belgesi takdimi ve araçlarýn hizmete girmesi ile son buldu.
![]()