Benim evin yanýnda davut sokakta bir yer var koruma altýna alýndý, restore edilse inanýn harika bir nargile ve çay salonu olur.
Benim evin yanýnda davut sokakta bir yer var koruma altýna alýndý, restore edilse inanýn harika bir nargile ve çay salonu olur.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
sevgili Menes altý iki katlý otopark olursa belediye sarayý olmasýnýn hiç bir mahzuru olmaz þimdiki yerdede ayný sorun var zaten otoparý sembolik 1 tl ile sýnýrlandýrýrsanýz ne kadar kalýrsa kalsýn günlük tabi bir veye iki görevli ile bu iþ çözülür hem belediyemizede bir gelir olur
Bence nizbin yeni bir yerleþim planýna ihtiyacý var
Bu planda þehirleþme eski yerlerin ýslahý ve yapýlaþma
yeni adliye sarayý
Yeni belediye binasý
Yeni kaymakamlýk binasý
Ben þahsen kýymetli belediye baþkanýmýzýn yerinde olsam Kaymakam bey ile görüþür TOKÝye eski fýstýk halinin altýný otoparký Yeni kaymakamlýk binasý yaptýrýr üst katlarýnada NÝZÝBÝN bütün kamu kurum ve kuruluþlarý taþýrým MODERN BÝR MERKEZ OLUR zira yer yeterli
ayrýca o kýsým tam merkez vatandaþta kurum kurum gezmekten kurtulur iþlini bir yerde bir merkezde bitirir ayrýca kamu kurum ve kuruluþlarýndan kalan bina ve yerleride ayrýca Nizibin geliþen dünyaya ayak uydurmasý için planlar veya maliye bakanlýgý ile satýþý yapýlýp hazine para kazmýþ olur
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
oraya bir cazibe merkezi yapmak lazým yoksa o bölgenin esnafý günden güne daha kötüye gidiyor..