Nizip'in deðerli iþ adamlarýndan Nizip Ticaret odasý baþkaný Mehmet Özyurt'un babasý Haci Nihat Özyurt vefat etmiþtir...
Nizip'in deðerli iþ adamlarýndan Nizip Ticaret odasý baþkaný Mehmet Özyurt'un babasý Haci Nihat Özyurt vefat etmiþtir...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Allah rahmet eylesin, deðerli insanlarýmýz teker teker Allahýna kavuþuyor, geride kalanlara sabýr diliyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
allah rahmet etsin çok hayýr sahibi bir insandý
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Allah rahmet eylesin, Admin baþýn saðolsun kardeþim.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Allah rahmet etsin, admin kardeþimizin baþý saðolsun.
makin
rabbim rahmet eylesin yakýnlarýna baþsaglýgý diliyorum.
Evden Eve Nakliyat
Allah rahmet eylesin.
Nizip Ýlçesi Ticaret Odasý Baþkaný Özyurt'un Acý Günü, Nizip Ticaret odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt'un babasý Nihat Özyurt tedavi gördüðü ...
www.nethabercilik.com/.../nizip-ilcesi-ticaret-odasi-baskani-oz...
Kaynak...
GAZÝANTEP (ÝHA) - Nizip Ticaret odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt'un babasý Nihat Özyurt tedavi gördüðü hastanede hayatýný kaybetti. 1967-68 yýllarý arasýn Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkanlýðý yapan Nihat Özyurt yaklaþýk iki haftadýr ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...
Allah rahmet eylesin, sizlerinde geçmiþlerine rahmet eylesin.
Dedemiz, atamýz ailemizin baþý idi. Ýlçemiz sanayisine, hayýr kurumlarýna hizmette gizli yarýþan bir vatandaþdý. yüzlerce kiþiye yýllarca ekmek vesilesi oldu. Ülkemiz sanayisine pýrýl pýrýl 3 iþadamý kazandýrdý.
Günlerce zikir edede vefat etti. Yapýlan müdahalelere itiraz eder, bunlar artýk bir iþe yaramaz beni evime götürün derdi.
Mekaný cennet, topraðý bol olsun.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Baþýmýz saðolsun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE