Nizip Eðitim ve Dayanýþma Derneði tarafýndan Osmanlý Parký'nda Kermes düzenlendi. Açýlýþýna Nizip Eðitim ve Dayanýþma Derneði Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Biçimci, Dernek üyeleri ve çok sayýda vatandaþ katýldý.

Ýhtiyaç sahibi öðrenciler yararýna düzenlenen Kermesin 24, 25 ve 26 Haziran tarihleri arasýnda açýk kalacaðýný vurgulayan Mehmet Biçimci, kermeste "Kýyafet ve Çeyiz ürünlerinin yaný sýra Yöresel Yemekler ve Kebap çeþitlerinin satýþa sunulduðunu ifade etti.

Amaçlarýnýn ihtiyaçlý öðrencilere destek olduðunu ifade eden Nizip Eðitim ve Dayanýþma Derneði Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Biçimci þunlarý söyledi.

"Nizipli ev hanýmlarýnýn önceden el emeði göz nuru ile hazýrlamaya baþladýklarý ürünler ile yine ev hanýmlarýnýn hazýrladýðý pasta, kek, börek ve içecekleri eðitim gönüllüleri yardýmýyla satýþa sunduk. Bizlerde Nizip Eðitim ve Dayanýþma Derneði olarak eðitim alanýnda elimizden geldiði kadar faydalý olmaya çalýþýyoruz. Bu arada destek vermeleri için, Nizip Ýlçe sakinlerini kermesimize bekliyorum" dedi.