Emniyet Müdürlüðümüz Þahinbey Ýlçe Emniyet Müdürlüðü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliði olarak ilçemizde bulunan 106 okulda öðrencilerin güvenli ortamlarda eðitim ve öðretim görmelerinin saðlanmasý için okul irtibat görevlisi Polis Memurlarý görevlendirilmiþ, görevlendirilen personellerimiz okullarýn giriþ çýkýþlarýnda görev alarak okul önlerinde bekleyen, öðrencileri rahatsýz eden þahýslarý oradan uzaklaþtýrmak suretiyle güvenli bir eðitim ve öðretim ortamý saðlamaktadýrlar.

Büro Amirliði olarak yapýlan bu çalýþmalarýn yanýnda zaman zaman öðrencilere yönelik zararlý alýþkanlýklardan korunma yollarý ve Polislik mesleði ve giriþ koþullarý hakkýnda seminerler verilmekte, maddi durumu kýsýtlý öðrencilere yönelik ise temin edilen kýrtasiye ve kýyafet yardýmýnda bulunarak öðrencilerin eðitim ve öðrenimlerine destek olunmaktadýr. Okullara yönelik yapmýþ olduðumuz bu faaliyetler esnasýnda tespit ettiðimiz derslerinde baþarýlý ve okul içerisinde örnek gösterilen toplam 500 öðrenciye Tema Maðazacýlýk Hizmetleri A.Þ destekleri ile kýyafet yardýmýnda bulunulmuþtur.

Yapmýþ olduðumuz bu faaliyetle derslerinde baþarýlý ve okul içerisinde hal ve hareketleriyle örnek olan öðrenciler ödüllendirilerek öðrencilerin daha da baþarýlý olmaya sevk edilmesi, öðrencilerle kaynaþma ortamý kurularak Polislik Mesleðinin sevdirilmesi hedeflenmiþtir.

Kaynak...