Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan, bu yýl 5. si yapýlan "Yetenek Yarýþmasý"na katýlan öðrenciler hünerlerini sergilerken, yaptýklarý ilginç gösterilerle davetlileri doyasýya eðlendirdi.
![]()
Osmanlý Parký içerisinde 2. Zeugma Eðitim, Bilim ve Kültür Þenlikleri'nde "Yetenek Yarýþmasý"nda, Alkan Kýz Meslek Lisesi Okulu öðrencileri tarafýndan oynanan Kaynanalar adlý Skeç 1. seçildi. Ýmam Hatip Lisesi öðrencilerinden Müslüm Ateþçi ve arkadaþlarýnýn söyledikleri ilahiler 2. olurken, Hatice Kamil Pekmez Ýlköðretim Okulu öðrencileri tarafýndan oynanan "Grup Kedigiller" oyunu ise 3. oldu.
Yarýþma sonucunda ilk üçe girenlere ödüller, Volkan Grup'tan geldi. Yetenek Yarýþmasý'nda 1.'ye Fotoðraf Makinesi verilirken, ödülünü Nizip Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Veysel Karayýlan, 2.'ye MP-4 Çalar verilirken, ödülünü Nizip Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt,3.'ye ise MP-3 çalar verildi. 3.nün ödülünü ise Milli Eðitim Þube Müdürü Mehmet Ertekinoðlu verdi.
"Yetenek Yarýþmasý"na Milli Eðitim Þube Müdürleri, Okul Ýdarecileri, Öðretmenler ve çok sayýda vatandaþ katýldý.
![]()