Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan, bu yýl beþincisi yapýlan yetenek yarýþmasýna katýlan öðrenciler ilginç yeteneklerini sergiledi.
Devami...
Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan, bu yýl beþincisi yapýlan yetenek yarýþmasýna katýlan öðrenciler ilginç yeteneklerini sergiledi.
Devami...
Yine Osmanlý parký, Nizipte baþka yer yok mu. Yetkilileri buradan uyarýyorum, özelleþen bir mekanda bu tarz etkinliklerin yapýlmasý sakýncalý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Zeugma Eðitim, Bilim ve Kültür þenliði etkinlikleri çerçevesinde bu yýl beþincisi yapýlan yetenek yarýþmasýna katýlan öðrenciler yeteneklerini sergiledi, yaptýklarý ilginç gösterilerle davetlilere kimi zaman eðlenceli kimi zaman duygulu anlar yaþattý. ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...
Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan, bu yýl beþincisi yapýlan yetenek yarýþmasýna katýlan öðrenciler ilginç yeteneklerini sergiledi. Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan, bu yýl beþincisi yapýlan yetenek yarýþmasýna katýlan öðrenciler ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...
NÝZÝP'TE YETENEK YARIÞMASI - Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan, bu yýl beþincisi yapýlan yetenek yarýþmasýna katýlan öðrenciler ilginç ...
www.sondakika.com/haber-nizip-te-yetenek-yarismasi-28043...
Kaynak...
Devami...