Yazýlýmda Biz de Varýz Sodes Projesi Kapsamýnda düzenlenen Bilgisayar Yazýlým Kursunda baþarýlý olan kursiyerlere Notebooklarý düzenlenen bir törenle verildi.
Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan yürütülmekte olan Yazýlýmda Biz de Varýz Sodes Projesi yaklaþýk 6 aydýr devam etmekteydi. Projenin birinci etabýný baþarý ile bitiren 15 kursiyere ödül olarak 15 Adet Samsung Marka Notebook hediye edildi. Osmanlý Parký içerisinde devam eden Zeugma 2. Eðitim Bilim ve Kültür Þenlikleri kapsamýnda düzenlenen programda söz alan Nizip ilçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ‘’ Yazýlýmda Biz de Varýz Sodes Projesi kapsamýnda düzenlenen bu kurs ile engelli arkadaþlarýmýzýn engel tanýmadýðýný bir kez daha gördük. Yaklaþýk 6 aydýr süren kursumuzun ilk etabýný böyle bir baþarý tablosu ile bitirmekten kývanç duyuyorum. Baþarýlý olan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Hayatlarýnda yeni bir sayfa açtýklarýna eminim. Bizlere baþýndan beri ayrýca destek veren Nizip Engelliler Derneðine ve Yönetim Kuruluna teþekkür ederim.’’ Dedi. Program sýrasýnda söz alan Nizip Engelliler Derneði Yönetim Kurulu Baþkaný Abdurrezzak Pamuk ise ‘’ Burada ki tablo göstermektedir ki bizlere fýrsat verilirse engel tanýmýyoruz. Bu projeyi bizlere kazandýran Milli Eðitim Müdürlüðümüze, Nizip Engelliler Derneði Yönetim Kuruluma ayrýca teþekkür ederim. Proje kapsamýnda baþarýlý olan, engel tanýmayan arkadaþlarýmý da tebrik ediyorum.’’ Dedi.
Programa Nizip Mili Eðitim Müdürü Mahmut Kurt ,Nizip Engelliler Derneði Baþkaný Abdurrezzak Pamuk , Proje Koordinatörü Halil Þahin, Nizip Engelliler Derneði Yönetim Kurulu Üyeleri Rýza Karakuþ , M. Sait Yalçýn, Harun Karakuþ , engelli aileri, öðrenciler , öðretmenler ve çok sayýda davetli katýldý. Program sonunda birlikte çekilen fotografla tören son buldu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...http://www.nizipengellilerdernegi.com/?Syf=18&Hbr=177205