huzeyfe hocam senin actýgýn nice þeyleri daha darmadagýn etmiþler heyhaaaaaaaaaatttttttttttttttttt.....................................
huzeyfe hocam senin actýgýn nice þeyleri daha darmadagýn etmiþler heyhaaaaaaaaaatttttttttttttttttt.....................................
Adýmýz çýkmýþ abi bizim.... Yaaaaa....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
yok yok adýn çýkmýþ degil sen meþhur bir kiþisin,hattý zatýnda burada bile konu dagýtýlmýþ halde yine sana tevci edildi.neyse ki ünlü birisisinde herkes seni hoþ görüyor,hürmetle hocam,maassalam
Evet demhat kardeþim huzeyfekardeþimiz galiba çok ünlü biri o yüzde dikkat ettim kimse onu kýrmak istemiyor neyse ben 3 senedir imamhatipliler gününe katýlamýyorum inþallah bu sene denk getirebilirsem katýlmayý düþünüyorum inþallah demhat kardeþimin dedigi gibi belediye dügün salonunda olur.vede çook güzel olur:öyle bi sözün varlýgýndan haberim yok ama belediye baþkanýmýz verdigi sözü yerine getirecektir....
SELAMETLE...
Sevgili abilerim; maalesef yanýlýyorsunuz.... Bu sitede beni o kadar kýran ve üzen insanlar oldu ki,inan rakam versem hayretler içerisinde kalýrsýnýz.... Özel mesaj atýp hakaret edenler dahi oldu ama,inanýn Coþkun abimin dediði gibi halle kazaný gibi geniþ olduk,yani bu tip þeylere aldýrýþ etmez olduk... Gayemiz ne...? Sadece birileri yazýp,diðerleri okusun...mu....? Hayýýýýr....!
Bildirmek,bilgilendirmek,bilmek,bilgi satmak ve bilgi alýþveriþinde bulunmak.... Ýþte bunlarý yaparken sýkýlmadan,tartýþmadan,birbirimizi üzmeden yapabilmek.... Bakýn abilerim; ben bu siteye üye olduðum günün iki gün sonrasýnda kaçmayý düþündüm...Bana çok sýkýcý geldi....Kendi kendime ''oðlum Ömer bak...! eðer sýkýcý diye býrakýp gidersen,senin gibi düþünen her üye bir daha yazmayýp,çekilecektir...''Ýþte dedim kendi kendime,espiri ruhunu kaybetmiþ þu diplomat ruhlu insanlara,sanal alemde dostluk nasýl olur ? Göster bakayým.... Bilmiyorum baþardýmmý,baþaramadýmmý...? Amma...!
Sonunun çok hayýrlý kapýlar açacaðý kanýsýndayým....
Bu site sayesinde iþ buldum,kimbilir bu site sayesinde bir de kýz bulup evlenirim....
Yaaaa bunlar da önemli diil,önemli olan sizin gibi dostlarý buldum,yetmezmi...?
Bana en aðýr ithamlarda bulunan insanlara bile kýzmadým ve þuan özelde görüþüp,tatlý dostluklar edindim.... Ýþte buradaki sýr ne biliyormusunuz...?
ÖZÜR DÝLEMESÝNÝ BÝLDÝM...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Ben Ýmam hatip gününde yoktum huzeyfeciðim. Onun için ne diyebilirim.
bir sonraki imam hatipliler gününde olursunuz inþallah ibrahim halil hocam,bilgin zaane kardeþim en son imam hatipliler toplantýsýnda sayýn baþkanýn kendisinin verdigi sözdür bizzat yanýndaydým ve de kendi kulaklarýmla duydum.ii olur düþüncesindeyim,lakin bazý çekincelerim var.
okulda yaptýgýmýz toplantýlar daha böyle bir ihl li oldugunu hatýrlatýyor anýlar birebir canlanýyor.sanýrým bu havayý teneffüs edemeyecegiz,bir öneri sunabilirim ama,belediye salonunda yapýldýktan sonra çay içmek için okulun avlusunda toplanýlabilir.elbetteki bu öneri sadece bilmek zorunda olanlarýn bildigi bir okulun öðrencileri için gecerlidir.
maassalam
Aslýnda çok haklýsýn demhat kardeþim eski imamhatip günlerini hatýrlýyorumda dedigin gibi okudugumuz sýralarý sýnýflarý ziyaret ediyorduk ve o anlýkda olsa biraz geçmiþe yolculuk ediyorduk hatta ben bu sene bütün arkadaþlarý bulursam okudugumuz sýnýfta tekrar toplanýp bir hocamýzdanda ricada bulunup bir 40 dakika geçirmek bizim eski sýnýftatabi bunu aný degerlendirmek için yapmayý düþünüyorum.. Huzeyfe kardeþimede içindeki espiri ruhunu kaybetmemesini tavsiye ediyorum demhat abicim bilir bende acaaaayyiip espriliyimdir benide bu yüzden çok kýnayan oldu ama ben hayattan böyle zevk alýyorum somurtarak hayatýn geçmiyecegini de biliyorum tabi bana bulunulan tavsiyeleri kulak arkasý degil kulagýma küpe ettim en azýndan þimdilik neyi ne zaman yapacagýmý biliyorum...tekraradan içindeki ruhu kaybetmemen temennisiyle...
SELAMETLE....
Ben Ýmam Hatipliler gününde vardým ve muhteþemdi.
Bu insanlar zaten ülkenin gururu deðillermi?
Kendileri muhteþem olan insanlarýn günü muhakkak ki öyle olacaktýr.
Birlikte daha nice güzel günlere...
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
Keþke bende imamhatipli olsaydým.
files/pictures/5/4/20060926190411_2655_1.JPG[/img]
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
zaane kardþeim senin espri anlayýþýn zaten alemdeki en ince espiri anlayýþlarýndan birisi.ya seni seviyorum yaaa
ha bu arada siz o hacoanýzý 40 dakikalýgýna içeri alacaksýnýz ama inþalalh saglam cýkar içerden ;=)))))))))))))))
yani üniversitede okuyan bu akýllý genclik karþýsýnda kendini savunabilecek durumda olan sizi yakalayabilecek anlayabilecek birini secin bari.
orhan abi resim de cok güzel olmuþ ellerine saglýk Nizipe geldgimde inþalalh ben de ki fotolarý da sana veririm.
.
zaane kardþeim senin espri anlayýþýn zaten alemdeki en ince espiri anlayýþlarýndan birisi.ya seni seviyorum yaaa
ha bu arada siz o hacoanýzý 40 dakikalýgýna içeri alacaksýnýz ama inþalalh saglam cýkar içerden ;=)))))))))))))))
yani üniversitede okuyan bu akýllý genclik karþýsýnda kendini savunabilecek durumda olan sizi yakalayabilecek anlayabilecek birini secin bari.
orhan abi resim de cok güzel olmuþ ellerine saglýk Nizipe geldgimde inþalalh ben de ki fotolarý da sana veririm.
.
Ýmam hatipliler günü çektiðim bir yýðýn fotoðraf var bende,deðiþtokuþ ederiz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
S.A abiler canlar cigerler ne var þu resimleri bizimle de paylaþsanýz .
Bu aklý fikriyle mevla bulunmaz bu ne yaredir ki merhem bulunmaz
Aþkýn pazarýnda canlar satýlýr satarým canýmý alan bulunmaz
Yunus öldü deyu sala verirler ölen hayvan imiþ aþýklar ölmez....
Seni seviyorum demhat abim ve orhan abim..... (güzel insanlar yurdu)....
orhan abini bul ve de yakasýna yapýþ hepsini de alýrýsn ,bilirm orhan çelik elinde bir þey varsa cekinmekten kacýnmaz paylaþmaya acýk bir insandýr.
bir gün þöyle dedigini duymuþtumaylaþmaya razýyým herþeyimi yarimin yanagýndan gayrýsýný.
imzair sultan orhan .
vesselam