Seçim çalýþmalarý dolayýsýyla Nizip'te bulunan Ankara Nizipliler Dernek Baþkaný Mehmet Kartal, Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan'ý ziyaret etti.

12 Haziran 2011 Pazar günü yapýlacak olan genel seçimin Ülkemize, Milletimize ve Ýlçemize hayýrlý olmasýný dileyen Mehmet Kartal, "Ýstikrarýn devamý için hayýrlý bir seçim olmasýný istedi. Gerek dost ve akrabalarýný ziyaret etmek gerekse genel seçimler nedeniyle ilçede bulunduðunu ifade eden Dernek Baþkaný Kartal þöyle devam etti.

Sayýn Baþbakanýmýz bu seçimde Nizip ten 2 aday gösterdi. Milletvekili adaylarýmýz Mehmet Sarý ve Ali Þahin'e destek verilmesini istiyorum. Çünkü "Birlikten Kuvvet Doðar" sözünü unutmayalým. 2 adayýmýz da seçilirse, Nizip ve bölgesine daha iyi bir hizmet sunacaklarýný düþünüyorum. Bunun yaný sýra diðer partilere bakacak olursak, Nizip ten hiçbir aday yok iken Baþbakanýmýz, Nizip ten ve Nizip'in evladý olan 2 aday birden göstermesi ne kadar þanslý olduðumuzun apaçýk ifadesidir. Vatandaþlarýmýzýn bunu göz önünde bulundurmalarý gerekmektedir. AK Parti Gaziantep Milletvekili adaylarý Mehmet Sarý ve Ali Þahin'e, buradan baþarýlar diliyorum. Allah yolarýný açýk etsin" diye konuþtu.