Afferin haberg ; sana helal olsun tuttuðunu koparýyorsun.Sen olmasaydýn o spor alaný yapýlmýyacaktý.Ýyiki varsýn.
Afferin haberg ; sana helal olsun tuttuðunu koparýyorsun.Sen olmasaydýn o spor alaný yapýlmýyacaktý.Ýyiki varsýn.
sevgili orhan abicim,ben de sizleri cok özledim,iltifatýn için teþekkür ederim ve de kalbten inan ki içide bulunacagým kurum için bu minvalde devam ederse gelecekten cok ümitvar olunuz,çok güzel geliþmeler bizi bekliyor memleket adýna,sizlerinde calýþmalarý cok güzel inþalalh devam edecek,gecenlerde antepteydim ama kusura bakmayýn ugrayamadým,vakitim cok sýnýrlýydý.hakkýnýzý helal edin,baþarýlar
sevgili huzeyfe kardeþim'e
vakit tamam seni terkediyorum
tüm alýþkanlýklardan öteye
yorumsuz bir hayatý seciyorum
doymadým inan kanmadým sevgiye
eger izmire yolun düþerse beklerim misafirim ol,ves-selam
Bazý arkadaþlar benimle dalga geçercesine yazýlar yazmýþ.... Ben onlardan teþekkür bekliyordum ama ben onlara bu tutumlarýndan dolayý teþekkür ediyorum.... Ne zaman adam oluruz... "Bir iþe ciddi baktýðýmýz zaman"![]()
![]()
<p><strong><em><u>NE MUTLU TÜRKÜM DÝYEBÝLENE</u></em></strong></p>
olaya ciddi bakmak fotogrraf makinanýn markasýyla övünmekse tabiki haklýsýn.ama gerçekten teþekkür ederim sana.eger bu olay da katkýn olduysa teþekkürler.ben dalga gecmedim sadece saka yaptým..
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
hayýrlýsý olsun Nizip için...kýsmet geldiðimizde artýk bir voleybol maçý yaparýz deðilmi orhan abi...
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
Aslýnda bende uzun zamandýr Nizipte bulunmuyorum ne gibi geliþmeler yapýldýgýnýda haliyle bilemiyorum ama bahsettiginiz yer gençler için çok küçük gibi geliyor bana bence nizibe bi gençlik tesisi lazým içinde çok geniþ kapsamlý masa tenisi, interner cafelerin, kitap okuma salonunun ,bunun gibi daha bi çok activitenin bir arada yapýla bilecegi bi yer.inþallah ilerde bir gün bu söyledigimiz olur ve gençlerin geliþimi ve ilerde hayatlarýnda kendilerine profesyonel anlamda devam edecekleri bir alan belirlemeleri için mükemmel olacaktýr.Ayrýca dem hat kardeþim bizde seni seviyoruz .
Muhammet beratý tanýmamak ne garip sey.....
Orhan abi keþke seinin gibi biri adýyaman da olsa süper olurdu .
adýyamaný býrakalým Nizipimizi güzelleþtirelim bence bu yüzden orhan abi sen en iyisi Nizipte kal emi
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Sen OSMAN'a bakma,büyükler bir þeyler yapmaya çalýþýyor bende sadece yapýlanlarý ve yapýlacaklarý sizlere ulaþtýrmaya çalýþýyorum,ben baþka birþey deðilim,olamamda...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Osmancým inþallah adýyamanýn orhan çelik'i ilerde sen olursun
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...