pic_pop.asp?mode=12&cid=1473
Edited by - akhenaton on 10/18/2006 2:18:18 PM
pic_pop.asp?mode=12&cid=1473
Edited by - akhenaton on 10/18/2006 2:18:18 PM
akhenaton gazetenin baþlýðýný yedinmi birde ayrýntýlarý okumak icin týklýyoruz sayfa büyümüyor neden
)))))))))
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Evet bu tür þikayetleri bende alýyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
sayfanýn büyümemesi benimnle alkalý deðil alp27 abim.. siteyle alkalý..
Alp bey normalde 200 kb nin üzerinde yükleme yapýlamýyor. Sayfayý ikiye bölüp yollasýnlar veya www.nrtmedya.com daki resmi kopyalayýp yapýþtýrsýnlar..
0342 5171254
adminim gazetenin toplam boyutu 129 kb . yani 200'ün bayaa altýnda neden böyle oldu anlayamadým. boyutu küçülttüm atým siteye.. normalde 3.29 mb idi..
ben bilmem top sende)
diyorum ya küçüldüðü için yazýlar görünmüyor. Nizip.coma yüklenmesi için 200 kb nin altýna inmesi lazým o zamanda yazýlar görünmüyor. Zatensende daha da küçültmüþsün...
0342 5171254
Gazeteyi açtýmda bu gazetenin 1. sayfasý sayfa ssekreteri abimiz yada ablamýz berbat yapmýþ gazeteyi bende sayfa sekreterliði ve foto muhabirliði yapýyorum. Bu mesleðe ilk baþlarken yaptýðým saðlýk sayfasý bile bundan 10 kat güzel olmuþtu.Ama emeðe kötü denilmez. Ama biraz daha özen lütfen
<p><strong><em><u>NE MUTLU TÜRKÜM DÝYEBÝLENE</u></em></strong></p>
Haberg Dostum,.
Bu gazeteyi buldðumuza þükür edelim.Böyle bir gazetesi olamayanlarda var.Daha güzel olabilir dersen ona sözüm yok..
Selamlar Saygýlar.
Bir gazetenin okunup okunmamasýnda en büyük rolü sayfa sekreteri oynar. Onun ardýndan hemen can alýcý fotoðraflar gelir. ARdýndan da kýsa öz ve iyi ve kýsa anlatýlmýþ haberler gelir. Anlatmak istediðim bu konuda sayfa sekreterine çok büyük görevler düþüyor. Sizce gazetelerdeki güzel kýzlar neden konuluyor. Tabii ki görüntüyü kurtarmak için. Anlatmak istediðim görüntü çok önemlidir.
<p><strong><em><u>NE MUTLU TÜRKÜM DÝYEBÝLENE</u></em></strong></p>