Bir taraftan Karkamýþ Harabeleri'nin mayýnlarý temizlendi. Þimdi orasý müthiþ bir turistik yer olarak ortaya çýkartýlýyor. Diðer taraftan Rum Kale yine ...
Kaynak...
Bir taraftan Karkamýþ Harabeleri'nin mayýnlarý temizlendi. Þimdi orasý müthiþ bir turistik yer olarak ortaya çýkartýlýyor. Diðer taraftan Rum Kale yine ...
Kaynak...
Bunlar Nizip için parmaðýný bile oynatmaz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Nizip için bir þey yapýlmaz kardeþim siz bakmayýn öyle kýytýrýk bir iki göstermelik iþ yapýlmasýna, bu iktidara mahsus bir þey de deðil.Birecik barajý yapýldý araziler kamulaþtýrýldý statdan öbür tarafa evler yapýldý millet aldýðý parayý evlere gömdü olan bu.Statttan altarafa bir bakýn deðiþen ne var ki.Attarali ayný attarali aþþaoba ayný yukarý oba ayný,istasyon mahallesi vs. vs. benim hiç umudum yok modern bir þehir olacaðý ile ilgili. 30 sene önceki Nizip daha güzeldi bence...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Nizip Gazintep arasýnda bir banliyö treni bile çalýþmýyor. Yýllardýr bu neden yapýlmadý. Bunlar Nizip'ten korkuyor.
Nizip çalýþtayý varya zamanýnda dedik buraya her alt yapýdan insan alýnsýn nerede nizibin zengini var nerede nizibin her türlü orðanizasyonunda insan var buraya aldýlar zaten bu þahýslar iþlerinden baþýný kaldýramýyor eksikligi nerede görecek nerede çaýlþýp iþ bitirecekler iþi iþ sahibiyle yapmak lazým bu þahýslar toplantý yapýyor gündemde ne varsa onu görüþüp dagýlýyorlar gündeni belirleyecek insan ve gruplar nerde yok tabii
selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Çok haklýsýn Fatih.