![]()
Nizip Anadolu Ýmam Hatip Lisesi'nin hazýrladýðý; "Ýstanbul'un Fethinin 558. Yýlý" kutlama programý, Nizip Kapalý Spor Salonu önünde baþladý. Mehteran Takýmý Yürüyüþü ile baþlayan program, Nizip Belediyesi önünde son buldu. Saat 14.30'da Belediye Nikâh Salonu'nda devan eden program 1 dakikalýk Saygý Duruþu ve Ýstiklal Marþý'nýn okunmasýyla baþladý. Programýn açýlýþ konuþmasýný ise Nizip Anadolu Ýmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Refik Yýlmaz yaptý.
Kutlama programýnda; "Fetih Marþý Þiiri, Mehteran Takýmý Konseri, Ezgi Dinletisi, Ýlahi Grubu ve Fatih Sultan Mehmet Han Hazretlerinin hayatýyla ilgili Tiyatro Gösterimi" yer aldý.
Yaklaþýk 2 saat boyunca devam eden kutlama programýna, Nizip Mehmet Akif Ersoy Akþam Sanat Okulu Öðretmeni Mahmut Alagöz'ün oynadýðý Fatih Sultan Mehmet Piyesi ise salondakiler tarafýndan ayakta alkýþlandý.
Plaket Töreni'nde ise Nizip Anadolu Ýmam Hatip Lisesi tarafýndan hazýrlanan "Ýstanbul'un Fethinin 558. Yýlý" kutlamalarýna Mehteran Takýmý ile katýlan Kilis Halk Eðitim Merkezi'ne, Kostüm konusunda destek saðlayan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat'a, Teknoloji Tasarým konusunda Ýlknur Kýlýçparlar'a birer Plaket verildi.
![]()
Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan yaptýðý konuþmasýnda hazýrlanan kutlama programý nedeniyle Nizip Ýmam Hatip Lisesi'ne, Kilis Belediyesi'ne, Kilis Halk Eðitim Merkezi ve Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürlüðü'ne teþekkür etti.
Nizip Anadolu Ýmam Hatip Lisesi tarafýndan hazýrlanan Ýstanbul'un Fethinin 558. Yýlý Kutlama Programýna; Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, Mesleki Eðitim Merkezi Müdürü Hüseyin Öztürk, Okul Müdürleri, Öðretmenler ve Öðrenciler katýldý.
.
![]()