Yaklaþan genel seçimler ile ilgili çalýþmalarýný sürdüren AK Parti Gaziantep Milletvekili Adaylarý Mehmet Sarý ve Ali Þahin; gün boyu köy gezilerinde, gece geç saatlere kadarda AK Parti Ýlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nde halkla bir araya gelerek, vatandaþýn sorunlarýný dinliyor. Her gün farklý kesimin iþtirak ettiði AK Parti Seçim Bürosu dün gece yine vatandaþlarca dolup taþtý.Seçim bürosuna gelen vatandaþlar ile bire bir ilgilenen AK Parti Gaziantep Milletvekili adayý Mehmet Sarý ve Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, vatandaþlarla sohbet ederek yapýlan seçim çalýþmalarý hakkýnda bilgi verdiler. Kalabalýða konuþan Milletvekili adayý Mehmet Sarý, AK Parti iktidarý dönemimde hem ilçede, hem Gaziantep'te, hem Türkiye genelinde devrim niteliðinde hizmetler yapýldýðýný kaydetti. 12 Haziran sonrasý yarýda kalan hizmetlerin devam edeceðinin altýný çizen Milletvekili adayý Mehmet Sarý, þöyle devam etti."Bizler sizlerin desteðiyle iktidar olan ve sizlerin destekleriyle hizmet yapan bir partiyiz. Nizip her seçimde bize gereken desteðin fazlasýný vermiþ ve Ankara'da hiçbir zaman yüzümüzü kara çýkarmamýþtýr. Þimdi 12 Haziran günü herkes sandýk baþýna gidecek. Ýþte ben o sandýk baþýna gidecek olan seçmenlerimize sesleniyorum. Yeni bir Anayasa ve tam Demokrasi olan bir Türkiye için her kesin destek vermesini istiyorum" dedi.