![]()
19 Mayýs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramý kutlama etkinlikleri sabah saatlerinde Atatürk Anýtýna çelenk sunumuyla baþladý. Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý'nýn okunmasýyla son bulan Çelenk sunma programýna Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Garnizon Komutaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný ve Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Özaslan, ile Kamu Kurumlarýnýn temsilcileri katýldý.
Cumhuriyet Alaný'ndaki törenin ardýndan Kaymakam Yaþar Karadeniz ve beraberindekiler, genel törenin yapýlacaðý Ýlçe Stadyumuna geçti. Kaymakam Yaþar Karadeniz, Garnizon Komutaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan Törene katýlan öðrencileri ve halký selamladý. Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, günün anlam ve önemine iliþkin olarak yaptýðý konuþmasýnýn ardýndan tribünleri dolduran vatandaþlar okullarýn yaptýðý gösteri ve yürüyüþü izledi.
Nizip Stadyumu'nda yapýlan 19 Mayýs kutlama programý; "Gençlik Marþý, Atatürk'ün Gençliðe Hitabesi, Gençliðin Ata'ya Cevabý, "Türk Ulusu ve Sayýn Cumhurbaþkaný adýna Þeref Çaðrýsý ve Tören Geçiþi"nin ardýndan sona erdi.
Programýn ardýndan Kaymakam Karadeniz, törenlerin yapýlmasýnda emeði geçen öðretmenleri kutlayýp, hatýra fotoðrafý çektirdi.
Karkamýþ'ta 19 Mayýs Kutlamalarý
![]()
19 Mayýs Atatürk 'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramý, Karkamýþ Ýlçesinde de Atatürk Anýtý'na çelenk konulmasý, 1 dakikalýk Saygý Duruþu ve Ýstiklal Marþý'nýn okunmasýyla baþladý.
Törende, Karkamýþ Kaymakamý Ferhat Sinanoðlu, Belediye Baþkan Vekili Talip Yýlmaz ve Ýlçe Jandarma Komutan Vekili Baþçavuþ Satýlmýþ Karadeniz, halkýn ve öðrencilerin bayramýný kutladý.
Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Vekili Vahdettin Alýcý, günün anlam ve önemine iliþkin bir konuþma yaptý. Program daha sonra Karkamýþ Kapalý Spor Salonu'nda kýz ve erkek öðrencilerinin hazýrladýðý çeþitli gösteriler ile devam etti.
Kutlama Törenine, Karkamýþ Ýlçe Emniyet Amiri Cevdet Sökmen, Daire Müdürleri ve vatandaþlar katýldý.
19 Mayýs Atatürk 'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramý, Karkamýþ Ýlçesinde de Atatürk Anýtý'na çelenk konulmasý, 1 dakikalýk Saygý Duruþu ve Ýstiklal Marþý'nýn okunmasýyla baþladý.
Törende, Karkamýþ Kaymakamý Ferhat Sinanoðlu, Belediye Baþkan Vekili Talip Yýlmaz ve Ýlçe Jandarma Komutan Vekili Baþçavuþ Satýlmýþ Karadeniz, halkýn ve öðrencilerin bayramýný kutladý.
Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Vekili Vahdettin Alýcý, günün anlam ve önemine iliþkin bir konuþma yaptý. Program daha sonra Karkamýþ Kapalý Spor Salonu'nda kýz ve erkek öðrencilerinin hazýrladýðý çeþitli gösteriler ile devam etti.
Kutlama Törenine, Karkamýþ Ýlçe Emniyet Amiri Cevdet Sökmen, Daire Müdürleri ve vatandaþlar katýldý.
![]()