Toki nedense Nizip'e sokulmuyor, en ücra yerlere bile ev yapan Tok'i acaba kimler tarafýndan ve neden engelleniyor.
Evet
Hayýr
Toki nedense Nizip'e sokulmuyor, en ücra yerlere bile ev yapan Tok'i acaba kimler tarafýndan ve neden engelleniyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Malesef çagrýmýza cevap alamadýk bekleriz
amerikada asamýn birini idam edeceklermiþ demiþ son arzun ne beni falan bayan artisin yanýna gömün demiþ
Yahu kadýn daha sag ve hayatta demiþler. Mahkum piþkin piþkin
Olsun beklerim demiþ
Bizde bekleyecegiz
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Sayýn vekilim, nizip.comu düzenli olarak ziyaret ediyor. Konu ile ilgileniyordur.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Mevcut yerleþim alanlarýný yýkýp yeniden yapmaktansa Nizibimize yeni yerleþim alanlarý kazandýrmak lazým bence. Eskilerin yerine yenilerin yapýlmasý çok zahmetli görünüyor. kimi ben evimi vermek istemiyorum manevi deðeri yüksek diyecek kimi benim evim köþebaþý 2 daire eder diyecek. tabi yasal olarak orada oturan insanlarýn fikrini onayýný almak gerekmiyorsa belki bu sorunlar olmaz ama yinede yeni yere kurulmasý daha mantýklý geliyor. Umarým yaygýn bir kanaat olan "birileri tokinin Nizibe girmesini istemiyor" tezi doðru deðildir!
Arkadaþlar þehir merkezindeki eski köhne yerler belli dogal ve eski dokuya zarar vermek tabiki bazý yerler için dogru degil zira geçmiþimizin izinide yok etmek akkýlý bir iþ olmaz ancak nizbin genel olarak bazý eski yerlerinin hem ticari merkez hemde düzgün yakýlanmaya zarar verdigi aþikardýr
Ýnanýn 5-10 ev yýkýlýp yerine modern eve yerleþince koþa koþa geleceklerinden emin olabilirsiniz
Selamlar
Bursada Toki ler yunuseli ve hamitler bitti oturuyorlar 2 yýl oldu,þehiriçi mekezde haþimiþcan caddesindekiler bitmek üzere ,gürsu-kestel ise calýþmalar var, nizibe biraz zor görünüyor bu Toki ,ama nizip halký bu secim arefesinde ciddi olarak bunu yansýtmalý kaymakamlýk,belediye baþkanlýðýna,özel idare müdürlüklerine sýk sýk mail ve dilekce versinler milletvekilleri ve adaylarý haberdar olursa neden olmasýn,
neyi tartýsýyorsunuz anlamak mumkun degýl býrecýk e toký yapýldý býttý sayýlýr nýzýp e hýcbýrsey yaptýrýlmaz bunu hala anlamýyorsunuz ona sasýyorum ýnsaat sektoru nýzýpte býrýlerýnýn elýnde daýre yapýp satýyor ve kar edýyor kazanc saglýyorlar durum boyle ýken neden toký gelsýn ve onlara ortak olsun mýllet tokýden alýr ýster kucuk daýre ýster buyuk daýre 2. sý arsalar deger kaybeder nýzýpte gayrý menkul ler cok yuksek ucmus durumda krýz dýyorlar ama yýnede cok yuksek mýllet týcarý yatýrým amacýyla arsa alýyor bunlar deger kaybederse ne olur yýne bu býrýlerý zarar eder yaný ýsýn aslý kýmse fýkýr uretnesýn nýzýp e toký gelmeyecek ýsýn özu bu. toký engellenýyor. sýzde burda yok ýstasyon yok belkýs mahallesý dýye adeta ev sahýplerýnýn yerýne konusuyorsunuz hem burda oturan ýnsanlar dýre karsýlýgý evlerýný vermez bunu anlayýn sýz evsahýbý gýbý atýp tutuyorsunuz.
Sadettin söylediklerin doðru olabilir, ama bunlar mücadeleyi býrakmak için sebebp deðil, sonuna kadar mücadele edeceðiz.
sadettin arkadaþým bizim insan olarak varlýgýmýz duyurmak ve paylaþmak atýp tutmak baþka þey biz duygu ve düþüncemizi dile getiriyoruz her halde ayýp ve yanlýþ bir þey degil müslüm beyin dedigi gibi mücadele etmek zarar getirmez hem sonra burasý sanal bir dünya gaye duyurmak gerisi insana kalmýþ insanlara kalmýþ bir þey
selamlar
acaba diyorum bu toki daha ne zaman gelecek..kiralar daha ucuncamý yoksa evler birecike dayanýncamý yada daha bir kac kiþi zengin oluncamý ney bekleniyor..SORU ÝÞARETÝ hep kafamýzda
toki nizipe gelecek ne zamanki deprem yada sel felaketi olursa yoksa baþbakanýn aklýna geleceði yok BESNÝ bile nizipden daha hýzlý geliþimde
TOKÝ gelecek elbet ama piyango nereye vuracak belli deðil belkide belli ama kimse söylemiyor bazýlarý arazi satýn almaya baþladý sanýrým sebebi bu olsa gerek.