Nizip Eðitim Fakültesi Dekanlýðý görevine atandýðý günden bugüne Üniversite-Halk kaynaþmasýný ön planda tutan Prof.Dr.Mehmet Özaslan Nizip'te bir ilki ...
yesilnizip.com/haber-Nizip_NÝZÝP_TE_BAHAR_ÞENLÝÐÝ_-5...
Kaynak...
Nizip Eðitim Fakültesi Dekanlýðý görevine atandýðý günden bugüne Üniversite-Halk kaynaþmasýný ön planda tutan Prof.Dr.Mehmet Özaslan Nizip'te bir ilki ...
yesilnizip.com/haber-Nizip_NÝZÝP_TE_BAHAR_ÞENLÝÐÝ_-5...
Kaynak...
Hocam halk üniversite kaynaþmasý için önce , öðrencilerin, ulaþým sorununu çözün, hala ilkel yöntemlerle, çocuklarýmýzý minibüscülerin eline teslim ettiniz, en kýsa zamanda çaðdaþ görüntülü ve hizmeti sadece öðrencileri taþýmak amaçlayan birilerine verin, yine olmadý, okula öðrenci servisi için otobüs satýn alýn, siyah plakalý araçlara da kimse bir þey söyleyemez sanýrým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Gaziantep'in Nizip ilçesinde 'Bahar Þenliði' düzenleneceði bildirildi.
Devami...
Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Mehmet Özaslan, yaptýðý yazýlý açýklamada, Kültür, Spor ve Bahar Þenliði'nin 12-13 Mayýs tarihlerinde gerçekleþtirileceði belirtildi. "Farklý bir anlayýþla ve farklý bir konseptle ele aldýðýmýz þenliði geleneksel ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...
'Nizip 1. Geleneksel Kültür, Spor Ve Bahar Þenliði' 12 – 13 Mayýs 2011 Tarihlerinde Nizip Yerleþkesinde Ve Nizip Stadyumunda Gerçekleþtirilecek.
Devami...
NÝZÝP'TE BAHAR ÞENLÝÐÝ - Gaziantep'in Nizip ilçesinde 'Bahar Þenliði' düzenleneceði bildirildi.
www0.haberler.com/nizip-te-bahar-senligi-2718646-haberi/
Kaynak...
Nizip ilçesinde, 1. Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Þenliði düzenlendi.
Devami...
Nizip 1. Geleneksel Kültür, Spor Ve Bahar Þenliði Çerçevesinde, Nizip Yerleþkesinde Makarna, Baklama Yeme Ve Salça Atma Yarýþmalarý Düzenlendi. Nizip 1. Geleneksel kültür, spor ve bahar þenliði çerçevesinde, nizip yerleþkesinde makarna, baklama yeme ve ...
Kaynak...
GAZÝANTEP (ÝHA) - Nizip 1. Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Þenliði, Hacý Mehmet Okan Parkýndan baþlayýp, Atatürk Anýtý önüne kadar devam eden þenlik yürüyüþüyle baþladý. Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. ...
Kaynak...
Nizip 1. Geleneksel Kültür, Spor Ve Bahar Þenliði, Hacý Mehmet Okan Parkýndan Baþlayýp, Atatürk Anýtý Önüne Kadar Devam Eden Þenlik Yürüyüþüyle Baþladý.
Devami...
Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Gaziantep Üniversitesi Rektör Danýþmaný Prof. ...
www.bighaber.com/.../nizipte-bahar-senligi-coskulu-basladi-8...
Kaynak...
Nizip 1. Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Þenliði, Hacý Mehmet Okan Parkýndan baþlayýp, Atatürk Anýtý önüne kadar devam eden þenlik yürüyüþüyle baþladý. ...
www.olaymedya.net/nizipte-bahar-senligi-coskulu-basladi.html
Kaynak...
NÝZÝP'TE BAHAR ÞENLÝÐÝ COÞKULU BAÞLADI - Nizip 1. Geleneksel Kültür, Spor Ve Bahar Þenliði, Hacý Mehmet Okan Parkýndan Baþlayýp, Atatürk Anýtý Önüne Kadar ...
sondakika.com/haber-nizip-te-bahar-senligi-coskulu-basladi-2...
Kaynak...
Nizip Meslek Yüksekokulu'ndan yapýlan yazýlý açýklamaya göre, þenlik, Hacý Mehmet Okan Parkýndan baþlayan ve Atatürk Anýtý önünde sona eren þenlik yürüyüþüyle baþladý. Yürüyüþe Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. ...
Kaynak...
Nizip'te düzenlenen Kültür ve Bahar Þenliði kapsamýnda, Baran Göç konser verdi.
Devami...