Henüz 4 aylýk Vali olan 46 yaþýndaki Ali Çýnar, Gaziantep - Karkamýþ, Adýyaman - Sincik, Kayseri - Yeþilhisar, Þanlýurfa - Birecik, Bursa - Mudanya ve ...
Kaynak...
Henüz 4 aylýk Vali olan 46 yaþýndaki Ali Çýnar, Gaziantep - Karkamýþ, Adýyaman - Sincik, Kayseri - Yeþilhisar, Þanlýurfa - Birecik, Bursa - Mudanya ve ...
Kaynak...
Bunlarýn hepsi böyle, basiretsiz adamlar, ülkeyi kimler yönetiyor yazýklar olsun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Sen haberi býrak ta haberi verene bak. Bak bakalým haber gerçekten doðrumu.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Açmýþlardýr...
Vali ayakkabý boyayacak pööh?!..
Bu bana 1990 larda Turgut Özal'ý karlamak için yapýlan kara propagandayý hatýrlattý..![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Yýllarca kaymakamlýk yapmýþ birisi vali olmuþ sonrada herkesin gözü önünde hemde iki tane chp'linin gözü önünde kalkacak ayakkabý boyayacak ve onlarýn aðzýna laf verecek.Hiç inandýrýcý deðil.Haa birde ne hikmetse sayýn bakan bunu farketmiyor,bakanýn konuþtuðu chp'li bunu farketmiyor sadece konuyu aktaran farkediyor.Cýk yemez.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
AKP nin atadýðý bir çok bürokrat, atandýðý iþle uzaktan yakýndan alakasý olmayan kiþiler, sadece yandaþ diye atanýyorlar, dolayýsýyla konularý hakkýnda hiç bir bilgileri olmuyor, bu garibimde vali ne demek ne iþ yapar bilmediði için, geleninde sultanýn veziri sandýðý için yapmýþtýr ben hiç yadýrgamadým.
ergonokoncu dogan paþanýn ayakkabýsý silinirken nerdeydi bu adamlar
selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ýþte Fatih dediðim mantýk bu, asker de subaylar da ayný mantýkla yetiþtiriliyor,subaylar kral, herkes onlarýn emrinde, istediklerini yaptýrabilirler, ayný þimdiki baþbakan ve cumhurbaþkaný gibi, onlarda kendilerini kral sanýyorlar, onlara yapýlan hizmeti saya saya bitiremezsin.