sonuçlar hala internet sitesinde yazmýyor acaba tabi eðer sorun çýkmýycaksa dereceye girenleri buraya yazabilirmisiniz
sonuçlar hala internet sitesinde yazmýyor acaba tabi eðer sorun çýkmýycaksa dereceye girenleri buraya yazabilirmisiniz
bizler deðerlendirme için toplandýk,sabah saat 8 den akþam 5 e kadar yarýþma cevaplarýný deðerlendirdik,sonuçlarý amirlerimize verdik.Bu aþamadan sonra ilçenin web adresnde yayýnlanmasý gerekiyor ki oda benim iþim deðil.
Hocam ilçenin web adresi nedir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Teþekkürler hocam saðolun.
Sonuçlar henüz yayýnlanmamýþ.
acaba sýralamayý buraya girebilirmisiniz
yarýþma sonuçlarý aþaðýdaki web adresinde verilmiþtir
http://nizip.meb.gov.tr
yarýþmamýzda dereceye girenler;
1 G.ANTEP ÖZEL SANKO AND L - ERSEL HENGÝRMEN
2 G.ANTEP ÖZEL SEÇ KOL VE FL - FEYZANUR ÖZKAYA
3 G.ANTEP ÖZEL SEÇ KOL VE FL - FURKAN DABANIYASTI
Konu ali-kilic tarafýndan (13.05.11 Saat 05:00 ) deðiþtirilmiþtir.
16 mayýs pazartesi günü saat 10 da kaymakamlýk ta örün töreni düzenlenecektir.ödüller ise;
1-NETBOOK BÝLGÝSAYAR
2-DÝJÝTAL FOTOÐRAF MAK
3-MP5 PLAYER
Kutlarým çocuklarý.
2. Zeugma Zeka Yarýþmasýnda Dereceye Giren Öðrencilere Ödül Verildi
2. Zeugma Zeka Oyunlarý Yarýþmasýnda dereceye giren ilk üç öðrenciye Gaziantep Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan ödül verildi.
2. Zeugma Zeka Oyunlarý Yarýþmasýnda dereceye giren ilk üç öðrenciye Gaziantep Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan ödül verildi.
Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan Gaziantep il genelindeki ortaöðretim öðrencileri arasýnda hazýrlanan 2. Zeugma Zeka Oyunlarý yarýþmasýnda dereceye giren öðrencilere bu gün Kaymakamlýk toplantý salonunda düzenlenen ödül töreninde ödül verildi.
Bu nedenle düzenlenen yarýþmada Birinci olan Özel Sanko Okulu öðrencilerinden Ersel Hengirmen'e Dizüstü Bilgisayar, ikinci olan Özel Seçkin Koleji ve Fen Lisesi öðrencilerinden Feyzanur Özkaya'ya Dijital Fotoðraf Makinesi, Üçüncü olan ve Seçkin Koleji ve Fen Lisesi öðrencilerinden Furkan Dabanýyastý'ya Mp3 hediye edilirken Okul idarecileri ve yarýþmada sorularý hazýrlayan Nizip Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü Öðretmeni Ali Kýlýç'a Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan birer teþekkür belgesi verildi.
Törende bir konuþma yapan Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Abdullah Daðlý, "7 Mayýs 2011 tarihinde düzenlenen yarýþmaya Gaziantep Ýl genelinden toplam 275 öðrenci katýlmýþ ve yarýþmada 10 soru sorulmuþtur. Yarýþmada dereceye giren öðrencileri tebrik eder. Emeði geçenleri teþekkür ederim" dedi.