biliyoruz zaten o yüzden yazdik artik nizip hakketi ama gec haketti![]()
Evet
Hayýr
biliyoruz zaten o yüzden yazdik artik nizip hakketi ama gec haketti![]()
Topraðýmýzýn Üstünde Þerefsiz Yaþamaktansa Topraðýn Altýnda Yatmayý Þeref Sayarýz..
Arkadaþlar sevgili nizip com üyeleri nizibin eski evkleri olan gerek istasyon mahallesi gerekse belkýz mahallesi yine yangýn çýkan yerlerdeki eski evlerin sahipleri ile anlaþýlsa BELEDÝYEMÝZ TOKÝ ÝLE GÖRÜÞEREK TOKÝYÝ devreye soksa bu fakir insanlara birer daire kariýlýgý evleri yýkýlarak yerlerine toki yenilerini yapsa bu insanlarada evleri yapýlana kadar kiralarý ödense zira 5-6 sokak boþaltýlsa en fazla yüz insan tahliye edilir bir iki yýl içinde bu yýkýlan yerlere en az 500 konut yapýlýr 100 insandan sonra 400 konut tokiye kalýr böyle böyle boþalan yerlere insanlar yerleþtirilir diger evler boþaltýlýrken kira ödemeyede gerek kalmadan NÝZÝBÝn eski köhne evlerinin yerine modern binalar yerleþtirilerek yavaþ yavaþ insanlarýmýzda düzgün yerlere sahip olurlar belediye baþkanýmýza bu konunun iletilmesini çok arzu ediyoruz
selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
öneri çok güzel...olabilir neden olmasýn...sevgilerimle
POLATCAN
Bursada vardý öyle dediðin gibi yerler, toki aldý oralarý þimdi bitmet üzere.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Bu TOKÝ parayý nereden buluyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
konu gerçekten ehemmiyetli bu kadar konut yapanlar parayý nasýl kazandýysa tokide öyle kazanmýþtýr.
selamlar
Toki çok ucuza neredeyse maliyetine ev yapýyor, bunuda çok uzun vadelerle satýyor, bu kadar inþaata devlet hazinesi yetmez.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
bence de cok mantýklý. Toký Birecik te de konut yaptý. Nizip ýn de cok ýhtýyacý var. Eski mahalleler yýkýlmazsa bile yeni bir yere imar acýlýp yapla bilir
belediye yetkililerinden haber yokmu
BU KONUYU M.VEKÝLÝ ADAYIMIZ M.SARI YA ÝLETMEK LAZIM KÝ , O DA KONUYU TOKÝ YE GÖTÜRSÜN VE KONUNUN TAKÝPÇÝSÝ OLSUN VE NÝZÝP'E BÖYLE BÝR PROJE KAZANDIRILSIN. TOKÝ TÜRKÝYE NÝN EN ÜCRA KÖÞELERÝNDE DAHÝ BÝNA YAPTI AMA NÝZÝP'TE YOK, NEDEN ? ÇÜNKÜ NÝZÝP'LÝ ÝSTEMÝY KÝ NE ? ÝSTESE SESÝNÝ GÜR ÇIKARIR.
Saðlýcakla,
makin
makin
Her gün mesaj atacagým belediyedeki kardeþlerimden konunun belediye baþkanýna götürüldügü milletvekili ile konuþuldugu seçimden sonra gereginin yapýlacagý hususunda her gün mesaj atýp konuyu ön plana alacagým selamlar
Sayýn belediye yetkilileri bir haber b bekliyoruz orhan bey kardeþimiz baþta olmak üzere.Selamlar
cok güzel olur ama ilk olarak sunu ögrenmek nazým kimlerin ihtiyacý var zenginlere verip evi olmayanlar gine kirada kalmasýn