Þanlýurfa ilimizin ve Birecik ilçesinin en baþarýlý ilköðretim okullarýndan biri olan 11 Temmuz Ýlköðretim Okulu tarafýndan düzenlenen 1.Çocuk Þenliði ve Bahar Festivali kutlamalarýna binlerce kiþi katýldý. Festivalde Folklor Gösterileri, Aþuk ile Maþuk, dans gösterileri, sýra geceleri, anasýnýfý öðrencilerinin gösterileri jonglor gösterileri, yetenek yarýþmalarý, Türkiye'nin en ünlü sihirbazý Elmor'un gösterileri, havai fiþek gösterileri göz kamaþtýrdý. Festivale katýlan tüm seyircilere çið köfte, mýsýr patlatmasý ve meyve suyu daðýldý.
Festivale Birecik Kaymakamý Oktay ERDOÐAN, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Ali TAVACI, Birecik Belediye Baþkan yardýmcýsý Þerif YÜCEL, Birecik Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný Sadettin BÝLGÝN, Birecik Milli Eðitim Þube Müdürü Maksut YÜKSEKKAYA, Birecik Tapu Müdür Ahmet KARAÜCE, Gençlik ve Spor Müdürü Bahri SEVÝNÇ, Birecik Halk Eðitim Merkez Müdürü Mehmet ÖZTÜRKMEN, çok sayýda okul müdürü ve müdür yardýmcýsý, öðretmenler, binlerce vatandaþ ve basýn mensuplarý katýldý.
Birecik ilçemizde göreve baþladýðýndan beri eðitim alanýndaki baþarýlý çalýþmalarýndan dolayý Birecik kaymakamý Oktay ERDOÐAN'a Birecik 11 Temmuz Ýlköðretim Okulu Aile Birliði Baþkaný M.Asaf ARGILDOÐAN tarafýndan plaket verildi.
Ayrýca Ýlçemizdeki baþarýlý çalýþmalarýndan dolayý Milli Eðitim Müdürü Ali TAVACI'ya 11 Temmuz Ýlköðretim Okulu Aile Birliði Baþkaný M.Asaf ARGILDOÐAN tarafýndan plaket verildi.
Birecik 11 Temmuz Ýlköðretim Okulu Müdürü eðitimci-yazar Mustafa DEMÝR,bu güzel festivalimize katýlan Birecik Kaymakamýmýz Oktay ERDOÐAN'a,Milli Eðitim Müdürümüz Ali TAVACI'ya,tüm daire amirlerimize,öðretmenlerimize, emeði geçen tüm personelimize,güzel gösterilerinden dolayý tüm öðrencilerimize ve her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm velilerimize,çok deðerli sponsorlarýmýza teþekkür ederiz.
![]()