![]()
Nizip ilçesi'nde "2. Zeugma Spor Þenlikleri" kapsamýnda düzenlenen Kurumlar Arasý Futbol Turnuvasý'nda, kupa Nizip Engeliler Derneði'nin oldu.
Kurumlar Arasý Futbol Turnuvasý, 34 takýmýn katýlýmýyla gerçekleþti. Nizip Belediyesi Semt Sahasý'nda oynanan maçlar sonunda, Nizip Engeliler Derneði ile Volkan Grup finale yükseldi. Final maçýnda, Nizip Engeliler Derneði takýmý, Volkan Group'u 2 -0yenerek kupanýn sahibi oldu.
Final sonunda havai fiþek gösterisi yapýldý
Düzenlenen kupa töreninde konuþan Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz; "Turnuva kurumlar arasýndaki baðlantýyý pekiþtirmek, arkadaþlýklarý saðlamlaþtýrmak ve diyalogun geliþtirilmesi için önem taþýyor" dedi. Turnuva süresince hiç bir olayýn meydana gelmemesi, bizleri çok memnun etti diye konuþan Kaymakam Karadeniz, yaz aylarýnda bu tür aktivitelere daha önem vereceklerini kaydetti.
Yapýlan konuþmalarýn ardýndan turnuvanýn ana Sponsoru olan Volkan Group Yönetim Kurulu Baþkaný Bilal Çeker ve diðer Sponsor Firmalara Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz tarafýndan birer Plaket verildi.
Kaymakam Karadeniz, turnuvada 1.olan Nizip Engelliler Derneði'ne, Ýlçe Jandarma Komutaný Yüzbaþý Çaðrý Demiröz 2. olan Volkan Group'a ve Nizip Ýlçe Gençlik Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar ise 3. olan Nizip Meslek Yüksek Okulu takýmlarýna kupalarýný takdim etti.
"2. Zeugma Spor Þenlikleri Futbol Turnuvasý"nda Genç Elektrikçiler Derneði en centilmen takým seçilirken, Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü Takým Oyuncusu Müslüm Danaoðlu ise attýðý 18 golle Gol Kralý olmayý baþardý.
![]()