alýntý:
kkasim demiþki:
Erinmedim meyan þerbetini aldým,
Heralde tek baþýna aldýn, afiyet olsun bakalým![]()
alýntý:
kkasim demiþki:
Erinmedim meyan þerbetini aldým,
Heralde tek baþýna aldýn, afiyet olsun bakalým![]()
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (11.08.07 Saat 12:23 ) deðiþtirilmiþtir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
hým kem küm falan filan oldu da, ondan dolayý...
yarýna söz, sizi de alayým birlikte gidelim, kaliteyi sizde test edin.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (11.08.07 Saat 12:24 ) deðiþtirilmiþtir.
meyan þerbetine daha ayrý lezzet katmak isteyenlere küçük bir öneri.Benim rahmetlik dedem baharatçýydý ve þu anda nesilden nesile devam ediyor.Ýnþallah ayný çizgide de devam eder.
Arkadaþýmýn tarifine binaen meyan þerbeti hazýrlanýrken içine bir iki tutam aðaç tarçýn ve biraz da karanfil atýlýrsa daha bir hoþ lezzet ortaya çýkýyor.Afiyet olsun.
Bir denize köpeðin aðzý deydi diye o deniz kirlenmez.Mevlana
Valla ben denemedim ama, tarifi aldýðým kiþi hoþ olacaðýný söylemiþti.
bireysel emekli, sadece üye...
Gurbette olan Nizipli arkadaþlara,
Ramco firmasý meyan þerbeti için gerekli olan kökü paketler halinde piyasaya sürmüþlerdir.(yaklaþýk 4-5 yýldýr.)
Hipermarketlerde baharat reyonunda rastlayabilirsiniz.
Gerçi Rahmetli Faik Ustanýn þerbetinin tadýný vermiyor .Ama bunada þükür...
Selamlar Saygýlar
Ulukuþ'unda þerbeti güzel ama bugün Ý.Halil hocam bir þerbet göndermiþti saolsun, tadýna doyamadýk.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
alýntý:
admin demiþki:
Ulukuþ'unda þerbeti güzel ama bugün Ý.Halil hocam bir þerbet göndermiþti saolsun, tadýna doyamadýk.
Yani yine isteriz........
Tövbeler tövbesi.
Benim bu dilim var ya.
Abiciðim devir deðiþti. Eskiden hocalara götürülerdi, þimdi hocalar cemaate.
Allah cemaatinde hayýrlýsýný versin, hocalýðýnda.![]()
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (11.08.07 Saat 12:25 ) deðiþtirilmiþtir.
Ý.H.ERDOÐAN BEY BANADA GÖNDERÝRMÝSÝN ÞERBETTEN OTOBÜSE VER BEN ALIRIM ÞÝMDÝDEN ALLAH RAZI OLSUN BANADA BANADA BANADA
<font size=\"2\"><strong>Baðýrsak Kurtlarý Baðýrsakta Yaþar...<br />Baðýrmasakta...</strong> </font>
Abiciðim devir deðiþti. Eskiden hocalara götürülerdi, þimdi hocalar cemaate
kýymetli hocam durum çok vahim,acaba diyorum hadis kitaplarýna baksanýz bu durum kýyamet alemetleri içinde geçiyormu ki? selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
alýntý:
fsoyarik demiþki:
Abiciðim devir deðiþti. Eskiden hocalara götürülerdi, þimdi hocalar cemaate
**** kýymetli* hocam* durum* çok* vahim,acaba* diyorum hadis* kitaplarýna* baksanýz* bu* durum* kýyamet* alemetleri** içinde* geçiyormu ki?** selamlar**
fsoyarik abimi destikliyorum acaba böyle birþey varmý hocam bende merak ettim bak þimdi![]()
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (11.08.07 Saat 12:26 ) deðiþtirilmiþtir.
KARDEÞLER RAMAZANIN TEMMUZ AÐUSTOS AYLARINA GELDÝÐÝ ZAMANLARDA HAKÝKATEN ESAS ÝSMÝYLE MEYAN NÝZÝP AÐZIYLADA MUYAN ÞERBETÝ OZAMANLAR FAÝK AMCANIN ELÝNDEN ÇOK HARÝKA OLURDU.HER NE KADAR O SICAKLAR DA BÝZ HEPSÝNÝ TUTAMASAKTA HER AKÞAM SOFRADAN EKSÝK OLMAZDI.URFALILARA GELÝNCE BENÝM KAYINPEDERÝM URFALI HANIM 7 KARDEÞ AKRABAYI TALUKAT BAYA KALABALIK.ONLARA GÖRE NE OLURSA AMA NE OLURSA.HERÞEYÝN ÝYÝSÝ ORADAN ÇIKAR. ÖRNEK.EVDE YAPTIÐIMIZ (NÝZÝP’TE)SALÇANIN ADI URFA SALÇASI KONSERVE SALÇASININ ADI BURSA SALÇASI.MESELA URFA YAÐI URFA BÝBERÝ URFA BULGURU.HATTA FISTIK BÝLE URFANINMIÞTA ONLARDAN BÝZ ÇALMIÞIZ DAHA NELER NELER ONUN ÝÇÝN BIRAKIN MEYAN ÞERBETÝNE YANBALI DESÝNLER ÇÜNKÜ DEÐÝÞTÝREMESSÝNÝZ SEVGÝLER BÜTÜN URFALILARI ÇOK SEVÝYORUM NEDE OLSA AVRAT TARAFI.MAHMUT KÜÇÜK
mehmetenes27@yahoo.com.tr
þerbeti gerçekten çok severim.bunu gündeme getirdiginiz için tebrik ederim.Nizipliyim,þerbeti çogu kiþi bilmiyor.tüm türkiyenin tadýný bilmesini isterdim.nizibe geldikçe meyan alýyorum,buzlu yapýp içiyorum.herkese tavsiye ederim.
Havalar ýsýnmaya baþladý, þerbet sezonu da açýlýr Nisana doðru. Afiyet olsun þimdiden.
bireysel emekli, sadece üye...
LA YORUM BENÝM DEDEM’DE BABAM’DA MEYAN ÞERBETÝ SATARLARDI SONRA ONLARIN ÝKÝSÝNÝDE VEFAT ETTÝ