Zeugma Þenlikleri kapsamýnda düzenlenen Kurumlar Arasý Futbol Turnuvasýnda büyük baþarýlara imza atan Nizip Engelliler Derneði Futbol Takýmý Þampiyonluk maçý öncesi Nizip Engelliler Derneði Yönetim Kurulu tarafýndan organize edilen yemekte buluþtular.
Nizip Engelliler Derneði Futbol Takýmý oyuncularý þampiyonluk maçý öncesi bir araya gelerek þampiyonluk sözü verdiler. Yemekte söz alan Nizip Engelliler Derneði Yönetim Kurulu Baþkaný Abdurrezzak Pamuk ‘’ Öncelikle bu zorlu mücadele bizlere bu coþkuyu yaþattýðýnýz için teþekkür ederim. Yapýlan bu müsabakalarda gerek saha içindeki futbolcularýmýzýn gerekse tribündeki taraftarýmýzýn futbolun kardeþlik sevgi olduðunu vurgulamasý, tüm kurumlara örnek olacak davranýþlar sergilenmesi ilçemizde büyük takdir toplamýþtýr. Nizip Engelliler Derneði olarak böyle bir organizyona sizlerin verdiðiniz emek ve güç ile katýlmaktan büyük kývanç duyuyoruz. Hepimizin bilmesi gereken bir nokta var ki ‘’ Her saðlam insan bir engelli adayýdýr. Engeller Paylaþtýkça azalýr’’ bu paylaþýma ortak olduðunuz için sizleri tebrik eder þampiyonluk yolunda baþarýlar dilerim’’ dedi
Nizip Engelliler Derneði Futbol Þube Sorumlusu Abdullah Alp ise ‘’ Öncelikle bizleri kabul ederek toplumsal duyarlýlýðýn içine almanýzda dolayý çok mutluyuz. Takým arkadaþlarýmýzla birlikte bu mücadeleyi sonuna kadar götüreceðimize söz vermiþtik. Allah ‘a þükürler olsun ki son adýma geldik. 03.05.2011 Salý günü saat:19.00 da yapacaðýmýz maçta þampiyon olarak kupayý derneðimize kazandýracaðýz. Ben buradan baþta Baþkanýmýz þahsýnda tüm yönetim kurulu ve üyelerimizi ve zor þartlarda bizlerden desteðini esirgemeyerek bizleri destekleyen engelli kardeþlerimize ve taraftarýmýza teþekkür ederim.’’
Konuþmalarýn ardýndan yemeðe geçildi.Yemek sonrasý söz alan Nizip Engelliler Dernek Baþkan Yardýmcýsý M. Sait Yalçýn ‘’ Bugün burada sizlerle bir baþarý öyküsü daha yazmaktayýz. Kurulduðumuz günden beri yaptýðýmýz faaliyetlerle Nizip’te birçok ilke imza attýk. Þampiyon olmadan önce bile bu ilklere bir yenisini daha eklemiþ bulunuyoruz. Bizler bu baþarýyý kutlamak adýna sizlerleyiz. Bu yemeðin davetlilerinden biri de yýllardýr Nizip imize hizmet etmiþ çocuklarýmýza büyüklerimize baðlama dersi verdiðini ve halen sürdüðünü söylemekten gurur duyduðum biri var. Emrullah Elçi oðlunun derneðimizde farklý bir yeri vardýr. Kurulduðumuz günden beri her çaðýrdýðýmýz programýmýza katýlan her zaman yanýmýzda olduðunu bildiðimiz bu muhteþem ses bugünde bizleri yalnýz býrakmamýþtýr. Sizlerinde huzurunda onu’’ Engellilerin Baðlama Hocasý’’ ilan ederek o güzel türküleri ile sizleri baþ baþa býrakýyorum’’dedi. Yemeðe katýlanlara güzel dinletiler sunmak üzere baðlamasý ile Emrullah Elçioðlu söz aldý. Dinleyenlerin de eþlik ettiði türkülerle güzel dakikalar geçirildi.
Yemeðin ilerleyen saatlerinde geçen müsabakalarýn fotoðraflarý ile videolarýndan oluþan slâytlarý izleyen futbolcular adeta o anlarý tekrar yaþadýlar. Oldukça morelli olan futbolcular þampiyonluða hazýr olduklarýný bir kere daha göstermiþ oldular.
Yapýlan programa Kýzýlay Nizip Þube Baþkaný Kasým ÇÝÇEKTAÞ, Nizip Engelliler Derneði Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Nizip Engelliler Derneði Futbol Takýmý Oyuncularý ve davetliler katýldý.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()