müslüm ammi þimdi seçim yatýrýmý olarak açýklama yapar iktidara gelirsek yeni bir büst dikecegiz diye,hehehhe
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ýnsanlar olgunlaþmak için bazý þeylere muhtaçtýr. Bir millet ki resim yapmaz, bir millet ki heykel yapmaz, bir millet ki fennin gerektirdiði þeyleri yapmaz; itiraf etmeli ki o milletin ilerleme yolunda yeri yoktur.
M.K.Atatürk
Biz heykele Ucube der kafasýný keseriz. Tiyatrolarý kapatmaya çalýþýrýz. Sanata ve sanatcýya saygýlýyýz deriz...
Bizde sanatçýyým diye ortalarda gezip bu ülke insanýnýn milli ve manevi deðerlerine saygýsýzlýk eden,hakaret eden adamlarýn yaptýðý sanatýda,heykelide istemiyoruz,beðenmiyoruz.Sanat demek ekmeðini yediðin bu insanlara hakaret etmek demek deðildir.Sanatçý dediðin sadece sanatýný yapar, neyse.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Türklerin geçmiþi Þaman dinidir, Þamanizm heykele çok önem vermiþtir, bunun uzantýlarý da bu güne kadar gelmiþtir, bunu engelleyemezsiniz, içine tükürürüm bu sanatýn diyen ben deðilim, Kars'daki heykelide belediye meclisinin kararýyla yapmýþ adam , ama parasýný vermemiþler oda bitirememiþ, bu heykelin görünüþünü ve ebatlarýný da onlar belirlemiþler, bunda kimin suçu var.
Yapýlan kazýlardan çýplak bir insan figürü çýkacak diye ödünüz kopuyor, býrakýn artýk bu geri kafalýlýðý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Beni ne Türklerin þaman dini ilgilendirir nede topraktan çýkan çýplak heykel ilgilendirir.Beni Kur-an ve sünnet ilgilendirir. Bu ikisinin onay vermediði hiç bir þey benim umrumda deðil hacý.
Müslüm ammi genel olarak Türkler tarih boyunca tek tanrýya inanmýþlar puta tapma ayrý bir olay bu devirde sanatla milletin maddi manevi duygularýyla oynamak ayrý bir olay ayrýca Ermenilerin bile karþý çýktýgý bir uçubeyi niye savunalýmki Allah aþkýna bir bakýn yapýlan dikilen taþlarýn tonlarca agýrlýgý ve neyi ve kime mesaj verdigi belli olmayan bir yýgýný sanat diye lanse etmek hiçde dogru degil burdada kiþiler veya sanatçý önemli degil o ucubenin neyi çagrýþtýrdýðý ve hangi topluma ve bu toplumun degerleri çok önemli heykelin dikildigi þehir nefret ediyor 50 tane sanatçý sanat adý altýnda hükümete saldýrýyor
Bence mantýk çok yanlýþ bir toplumun manevi degerlerini anlamayan deger vermeyen insan býrakýn sanatçý olmayý insan bile olmaz bir insan kendi degerlerini ön plana çýkatýp anlatýrken karþýdaki insanýn degerlerini ayaklar altýna alýp hiçe sayarsa çok yanlýþ bir davranýþ olur
Kýssa ve öz olark Yýkýmý yýllarca sürecek olan bir taþ yýgýnýna sanat diye sahip çýkmak onu yapan sanatçý için zül olsa gerek.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Neye bile benzediði belli deðil,hani bakýnca insana milli manevi bir þey hatýrlatsa ne ala.Türkiyenin her yerin de binlerce anýt var onlara bir þey diyen var mý?
Yahu heykeli adam bitirememiþ ki tabiki ucubeye benzeyecek, adama heykeli yap diyen kendileri, sit alanýna dik diyen kendileri, þimdi ne oldu, Tayyip yýkýn dedi herkesin fikri deðiþti, siz oraya bence Tayyibin heykelini dikin, zafer kazandý ya.
Yok seçimden sonra oraya Ke MAL abinin heykelini dikin.
Kemal'i de göreceðiz, bir fýrsat vermek lazým.