Sayýn admin bildiðiniz üzere sitemizde günlük haberler atýlýyor ve üyelerimizin bazý açmýþ olduklarý konular aktif olmaktan çýkýyor bu haber konularýný farklý bir sayfa adý altýnda açma gibi bir þansýmýz var mý? acaba ..öneri
Sayýn admin bildiðiniz üzere sitemizde günlük haberler atýlýyor ve üyelerimizin bazý açmýþ olduklarý konular aktif olmaktan çýkýyor bu haber konularýný farklý bir sayfa adý altýnda açma gibi bir þansýmýz var mý? acaba ..öneri
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
Bu konu ezelden beri problem, haberler siteyi ablukaya alýyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Haberlerönemli arkadaþlar
en çok istediðimiz bu
abonelik diye bir þey var
takip ettiðiniz konuya abone olun bu þekilde kaçýrmazsýnýz.
Osman Demir Istanbul
haklýsýn þükrü kardeþim
iyi dostu olanýn, aynaya gereksinimi yoktur...
Haberlerde önemli ama bazen suyu çýkýyor olur olmaz her þey haber olarak sayfayý iþgal ediyor.
Bir haber birden fazla çýkýnca ve ana sayfayý iþgal edince oluyor.Birde siteye biraz daha fazla girip çýkarsak konular arkaya düþmez sanýrým.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
sanýrým son mesajlarý kastediyorsunuz. Oraya çok fazla haber girdiði doðrudur.
Ancak arkadaþlar o haberleri devamlý birleþtirmeye çalýþýyorlar. Gerekli görülürse onlarý silik yazý þekline getirebiliriz.
Bende bugünler fazla bakamýyorum, idare edin azcýk![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Rengi ayný kalsýn hiç olmazsa haber olduðu belli oluyor.
Evet þükrü haklý bencede bu haberler ve fazla atýlmasý ana tablodan ayrý bir tablo oluþturuyor be az daha sabrediyorum bu Nzibimiz nizp comun müdavimlerine zehir zemberek yazacagým birazdaha sabrtediyorum selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Aman Fatih sakin ol![]()
Az dah beklimmm ammi bu üyeler bu kadarmý vefasýz bu yönetim kademesinde çalýþan eski yeni arkadaþlar bu kadrmý vefasýz
günde bir katký bir yorum
çok yazýk amma
He yorummmmm
selamlar
Fesbuk hepsini çaldý.
Kim varsa fesbuk ta
Osman Demir Istanbul