![]()
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramýnýn 91. Yýl Kutlamalarý, Kaymakam Yaþar Karadeniz, Garnizon Komutan Cem Çerkezoðlu, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, daire müdürleri, öðretmenler, öðrenciler ve vatandaþlarýn katýlýmýyla saat 09.00'da Atatürk Anýtý önüne çelenk konulmasý ile baþladý. Cumhuriyet meydanýndaki kutlama programýnýn ardýndan ilçe stadyumundaki kutlama törenine geçildi.
Kaymakam Yaþar Karadeniz, Garnizon Komutan Cem Çerkezoðlu, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, birlikte; öðrencilerin ve halkýn bayramýný kutladý.
Günün anlam ve önemini belirten konuþmayý Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt yaptý.
Kurt, "Sevgili Çocuklar, sizler milletimizin en deðerli varlýðýsýnýz. Barýþýn, sevginin, umudun, kardeþliðin temsilcilerisiniz. Yeniliklere açýk olmalý aklýn ve bilimin yol göstericiliðinde çok çalýþmalýsýnýz. Yarýnýn gençleri büyükleri olarak milletimizin güven ve desteðiyle her zaman vatan, bayrak, din ve Atatürk sevgisiyle büyüyeceðinize, baþarýlý olacaðýnýza yürekten inanýyoruz" dedi.
Yapýlan konuþmalarýn ardýndan programda gençlik ve spor müdürlüðüne baðlý hokey il temsilciliðinin 2011 faaliyet programýnda yer alan 23 Nisan Ulasal egemenlik ve çocuk bayramý 16 yaþ altý salon hokeyinde dereceye giren Namýk Kemal ilköðretim okuluna, Adile Altýnbaþ ilköðretim okuluna ve Mustafa Nevzat Tuncel Ýlköðretim Okulu'na kupalarý takdim edildi.
Program daha sonra tören geçiþi, öðrencilerin okumuþ olduklarý þiirler, dünya çocuklarýný temsilden 20 ülke çocuklarý adýna Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu Çocuk Korosu eþliðinde bayram kutlamalarý, step gösterisi, karate gösterisi, halk oyunlarý gösterisi ve dev bayrak ve Atatürk posterinin açýlmasý ile son buldu.
![]()
Karkamýþ'ta, 23 Nisan Kutlamalarý
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý'nýn 91. Yýl Kutlamalarý, Karkamýþ Ýlçesinde de renkli görüntülere sahne oldu.
Karkamýþ ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramýnýn 91. Yýl Kutlamalarý, Kaymakam Ferhat Sinanoðlu, Belediye Baþkan Yardýmcýsý Talip Yýlmaz, Ýlçe Emniyet Amir Vekili Cevdet Sökmen, Daire Müdürleri, Öðretmenler, Öðrenciler ve vatandaþlarýn katýlýmýyla saat 09.00'da Atatürk Anýtý önüne çelenk konulmasý ile baþladý.
Program daha sonra Karkamýþ Kapalý Spor Salonundaki yapýlan etkinlikler ve 23 Nisan etkinlikleri kapsamýnda yapýlan yarýþmalarda dereceye giren öðrencilere verilen ödüller ile son buldu.
![]()