![]()
Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü organizasyonunda yapýlan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý çalýþmalarý kapsamýnda olmak üzere öðrenciler, makam koltuklarýna geçti.
Kýsa sürelide olsa öðrenciler, baðlý bulunduklarý Kurum Amirleri'ne talimat verdi, Ýlçenin sorunlarý hakkýnda bilgi aldý.
Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz'in koltuðuna Polat Akýn Ýlköðretim Okulu 8. Sýnýf Öðrencisi Melek Þahin, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan'ýn makam koltuðuna ise
Bilal Saide Marufoðlu Ýlköðretim Okulu 7. Sýnýf Öðrencisi Abdulkadir Dönmez oturdu.
Cumhuriyet Baþsavcýsý Mahmut Arslan'ýn koltuðuna Mustafa Özkaya Ýlköðretim Okulu 6. Sýnýf Öðrencisi Berat Öztürk ve Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Kantar'ýn koltuðuna ise Akçakent Ýlköðretim Okulu 8. Sýnýf Öðrencisi Merve Durmaz geçti.
Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü makamýna da, Ýkizce köyü Ýlköðretim Okulu 8/A Sýnýfý Öðrencilerinden Aslý Atioðlu, geçerek telefonla gelen istekleri deðerlendirdi. Birimleri gezerek, görevlilere karanfil daðýtan Okul Müdürü Abdullah Demir ve öðrencilerine ise Milli Eðitim Þube Müdürleri Metin Kýlýçparlar, Abdullah Daðlý, Celal Eðilmez ve Mehmet Ertekinoðlu tarafýndan, çeþitli hediyeler takdim edildi.
Temsili görev alan öðrencilerin heyecanlý olduklarý gözlerden kaçmadý.
![]()