23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý etkinlikleri kapsamýnda Ýl Emniyet Müdürümüz Sayýn Süleyman OÐUZ Mehmet Erdemoðlu Ýlköðretim Okulu Müdürü, öðretmenleri ve öðrencileri makamýnda kabul etti. Burada Emniyet Müdürümüz Sayýn Süleyman Oðuz makamýný 6. sýnýf öðrencisi Mehmet Çalýkoðlu'na býraktý.

Makam koltuðuna oturan temsili Emniyet Müdürü Mehmet Çalýkoðlu, þube müdürlerine telsizle talimatlar vererek, ketin asayiþ ve güvenliðinin saðlanmasý, vatandaþlarýn rahat ve huzurunun korunmasý ve tüm ekiplerin fedakârca çalýþmasýný talimatýný verdi.

Emniyet Müdürümüz Sayýn Süleyman Oðuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý nedeniyle makamýný geleceðin emniyet müdürüne teslim ettiðini belirterek, "Bugün çocuklarýmýzla ilgili bazý þeyleri hatýrlamanýn önemli olduðunu düþünüyorum. Emniyet Müdürlüðü olarak biz, geleceðimizin teminatý olan çocuklarýmýzý korumak için çok önemli sorumluluklarýmýz olduðunun bilincindeyiz. Bu konuda önemli projeler yürütüyoruz. Özellikle okul güvenliðini saðlamak için okul timleri oluþturduk, Toplum Destekli Polislerimiz sayesinde velilerimizle sürekli irtibat halinde olduk. Sokak çocuklarý ve madde baðýmlýlarýyla ilgili olarak diðer kurum ve kuruluþlarla ortak projeler yürütüyoruz. Emniyet Müdürlüðü olarak gençlerimize ve çocuklarýmýza sahip çýkmaya çalýþýyoruz. Bu konudaki çalýþmalarýn da kararlýlýkla sürdürülmesi gerektiðine inanýyoruz" diye konuþtu.

Emniyet Müdürümüz Sayýn Süleyman Oðuz, konuþmalarýn ardýndan temsili Emniyet Müdürü Mehmet Çalýkoðlu ile Mehmet Erdemoðlu Ýlköðretim Okulu Müdürü Murat Ayturaz, öðretmenler Kader Zirekoðlu ve Hamza Fýstýkçý ile öðrenciler Sevim Yýldýz, Hasret Koca ve Gökmen Açýkgöz'e çeþitli hediyeler verdi. Ziyaret, hatýra fotoðrafý çektirilmesinin ardýndan sona erdi.

Kaynak...