![]()
AK Parti Gaziantep Milletvekili Adaylarý Tanýtým Toplantýsý Grand Otelde yapýldý. Büyükþehir Belediye Baþkaný Dr. Asým Güzelbey, Þahinbey Belediye Baþkaný Mehmet Tahmazoðlu, Þehitkâmil Belediye Baþkaný Rýdvan Fadýloðlu, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Ýl Genel Meclisi Baþkaný Menderes Karaduman, AK Parti Ýl Baþkaný Ahmet Uzer, Milletvekili Adaylarý ve Partililer katýldý. Saygý duruþunda bulunulmasý ve Ýstiklal Marþý'nýn okunmasýnýn ardýndan AK Parti Ýl Baþkaný Ahmet Uzer, bir konuþma yaptý.
Uzer konuþmasýnda AK Parti teþkilatlarý olarak, Türkiye ve Gaziantep için çalýþmaya devam ettiklerini belirterek, "Bundan sonra da hepimize çok büyük görevler düþüyor. Hedefimiz büyük. 7, 8 veya 9 milletvekili bizim isteklerimizi artýk karþýlamýyor. Bu seçimde yine bir tarih yazarak, alacaðýmýz en iyi neticeyi almamýz gerekiyor. Ben 12 Haziran'da yapýlacak seçimlerin Gaziantep ve ülkemiz için hayýrlar getirmesini diliyorum" diye konuþtu.
AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý Hüseyin Çelik ise AK Parti ile birlikte Türkiye'de ekonominin düzeldiðini, ihracatýn arttýðýný, TL'nin deðerlendiðini ifade etti.
Hüseyin Çelik sözlerini þöyle sürdürdü. "AK Parti kuruldu da ne oldu? Halkýn çocuklarý iktidar oldu. Adamlar niye kahroluyorlar biliyor musunuz ? (Ya bu aðzý çorba kokan Anadolu çocuklarý nereden geldi ya? Ne güzel memleketi söðüþlüyorduk. Abdullah Gül kim ya? Efendim, Kayseri'de bir tornacý esnafýnýn oðlu, Recep Tayyip Erdoðan, bir taka kaptanýn oðlu" diye konuþtu.
Milletvekili adayý Þamil Tayyar ise son yýllarda Ergenekon ve Balyoz sürecindeki mücadelesinden dolayý, kendisini karalamaya yönelik bir kampanya baþlatýldýðýný söyledi. "Derin bir yapýyla mücadele etmenin kolay olmadýðýný biliyorum'' diyen Þamil Tayyar, ''Çocuklarýmýzý okullarda taciz ettiler. Aðlayarak geldikleri günleri hiç unutmam. Ciddi saðlýk problemleri yaþadým'' þeklinde konuþtu.
![]()
Mehmet Sarý ise AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Aday tanýtým törenindeki konuþmasýnda, 8,5 yýl boyunca alýnlarýnýn akýyla, milletten aldýklarý emanetin hakkýný vererek gece gündüz çalýþtýklarýný söyledi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, "Bu benim üçüncü dönemim, bu þeref, bu onur bize yeter" dedi.
Daha sonra söz alan Ali Þahin, AK Parti Ýktidarý döneminde yapýlan hizmetlere deðinerek, yapýlacak daha çok hizmetler olduðuna iþaret etti.
Nizip'ten gelen partililer tarafýndan sýk sýk alkýþlarla desteklenen Milletvekilli Adaylarýnýn konuþmalarýnýn ardýndan, AK Parti Gaziantep Milletvekili adaylarý Hüseyin Çelik, Fatma Þahin, Þamil Tayyar, Nejat Koçer, Mehmet Sarý, Mehmet Erdoðan, Derya Bakbak, Halil Mazýcýoðlu, Ali Þahin, Fikret Murat Tural, Abdullah Tombul ve Adem Yücel kendisini tanýttý. Program, topluca hatýra fotoðrafý çektirilmesiyle sona erdi.
![]()
![]()