![]()
Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu'nu makamýnda ziyaret ederek hayýrlý olsun dileklerinde bulundu. Mustafa Doktoroðlu'nu nezaket ziyaretine, Nizip Þoförler Odasý Baþkaný Mehmet Kýlýçparlar'da eþlik ederken, Baþkan Akdoðan ve Kýlýçparlar, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Bekir Karabacak, Genel Sekreter Serpil Gündoðdu, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Seyit Çeker, Meclis Üyeleri Necdet Baþeðmez, Mehmet Ümit ve Mehmet Emin Kiriþçi tarafýndan karþýlandý.Ziyaret ile ilgili açýklama yapan Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkanlýðý görevine getirilen Mustafa Doktoroðlu, bizler ile birlikte çalýþan çok baþarýlý bir isimdir. Temennim daha önceki baþarýlarýný burada da yansýtýr ve Nizip Sanayisinin kalkýnmasýnda yerini alýr" diyerek Doktoroðlu'na yeni görevinde baþarýlar diledi.Baþkan Akdoðan'ý makamýnda aðýrlayan Mustafa Doktoroðlu ise ziyaret dolayýsýyla memnun kaldýðýný vurgulayarak, çalýþmalarým boyunca bana hep destek olan Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan'a teþekkür ederim" dedi. "Baþkan Akdoðan'ýn bana destek olduðunu görmek ve duymak bana güç verdi" diye konuþan Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Baþkan Akdoðan ve Nizip Þoförler Odasý Baþkaný Mehmet Kýlýçparlar'a ziyaretlerinden dolayý sonsuz teþekkürlerimi iletiyorum" diyerek sözlerini tamamladý.
![]()