Konferansa; Gaziantep Üniversitesi Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. ... Nizip Meslek Yüksekokulunda konferans vermekten büyük onur duyduðunu belirten ...
Kaynak...
Konferansa; Gaziantep Üniversitesi Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. ... Nizip Meslek Yüksekokulunda konferans vermekten büyük onur duyduðunu belirten ...
Kaynak...
Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulunda, "Türkiye'de Çim Hokeyinin ... Gaziantep Üniversitesinden yapýlan yazýlý açýklamaya göre, Nizip Eðitim ...
Kaynak...
Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu'nda, "Çim Hokeyi Federasyonu Baþkaný Sadýk Karakan tarafýndan "Türkiye'de Çim Hokeyinin Geliþimi ve Durumu" konulu konferans gerçekleþtirildi. Konferansa; Gaziantep Üniversitesi Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Çim Hokeyi Federasyonu Baþkaný Sadýk Karakan, Gaziantep ASKF Baþkaný Abdulkadir Gözegir ve Nizip Meslek Yüksek Okulu Öðrencileri katýldý. Konferansýn açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Mehmet Özaslan, "Çim Hokeyi takýmlarýmýz, Türkiye'de ve Avrupa'da önemli dereceler yapmýþ ve bizleri mutlu etmiþtir. Biz de sporun her alanýnda ve dalýnda özellikle altyapýdan yetiþen sporcularýmýza imkânlarýmýz dâhilinde destek olmaya çalýþýyoruz" dedi. Bu konuda konferans vermekten büyük onur duyduðunu belirten Çim Hokeyi Federasyonu Baþkaný Sadýk Karakan, sözlerini þöyle sürdürdü.
Türkiye, Avrupa'ya göre Çim Hokeyi branþýnda çok ileride deðil. Bizim amacýmýz ülkemizi uluslararasý arenada kendi deðerlerine yakýþýr þekilde temsil etmektir. Bunu yapmak baþta benim olmak üzere kulüp yöneticileri ile teknik adamlarýnýn görevlerinden birisidir. Çim Hokeyi olimpik bir branþtýr. Çocuklarýn geleceði açýsýndan çok önem arz eder. Dünyada hokey, futbolun atasý olarak bilinir. Milli olmalarýndan dolayý üniversitelerde okuyan çok sayýda maddi durumu zayýf sporcu var. Buradan velilere sesleniyorum. Çim hokeyinde çocuklarýmýzýn yakalayacaklarý bu fýrsatý baþka bir spor dalýnda yakalamalarý oldukça zordur. Birçok ilimizde üniversiteye sýnavsýz giren sporcumuz var. Okul yaþantýlarý boyunca devletimiz bunlara millilik bursu veriyor. Bizler Çim Hokeyini 81 ilde popüler hale getireceðiz" diyerek sözlerini tamamladý.
Konferansýn sonunda Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Mehmet Özaslan tarafýndan Çim Hokeyi Federasyonu Baþkaný Sadýk Karakan ve Gaziantep ASKF Baþkaný Abdulkadir Gözeðir'e birer Plaket takdim edildi.
![]()
nrtmedya.com
Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulunda, ''Türkiye'de Çim Hokeyinin Geliþimi ve Durumu'' konulu konferans düzenlendi. Konferansta konuþan Çim Hokeyi Federasyonu Baþkaný Sadýk Karakan, Türkiye'nin Avrupa'ya göre çim hokeyi branþýnda çok ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Güncel Gazete
Kaynak...
Baþbakanlýk Basýn-Yayýn ve Enformasyon Genel Müdürlüðü tarafýndan Þanlýurfa'da "20. Yerel Medya Eðitim Semineri" düzenleniyor.
Baþbakanlýk Basýn-Yayýn ve Enformasyon Genel Müdürlüðü tarafýndan Þanlýurfa'da "20. Yerel Medya Eðitim Semineri" düzenleniyor. Seminer, Þanlýurfa Valiliði'nin iþbirliðiyle 31 Mart-1 Nisan tarihlerinde DSÝ 15. Bölge Müdürlüðü Toplantý Salonu'nda gerçekleþtirilecek. Seminere Þanlýurfa'nýn yaný sýra Gaziantep, Adýyaman, Diyarbakýr, Mardin, Kilis ve Kahramanmaraþ illerinden yerel medya mensuplarý ile Azerbaycan, KKTC, Almanya'dan yabancý gazetecilerin katýlmasý planlanýyor. Devlet Bakaný ve Baþbakan Yardýmcýsý Bülent Arýnç'ýn katýlýmlarýyla gerçekleþtirilecek seminerin açýlýþýnda, Þanlýurfa Valisi Nuri Okutan, RTÜK Baþkaný Prof. Dr. Davut Dursun, TRT Genel Müdürü Ýbrahim Þahin ve Baþbakanlýk Basýn-Yayýn ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya birer konuþma yapacak. Konuyla ilgili açýklama yapan BYEGM Genel Müdürü Murat Karakaya, "Yerel medyaya yönelik destekleme çalýþmalarýmýz devam etmektedir. Çok sayýda yerel medya mensubunun katýlýmýyla gerçekleþtireceðimiz 20.Yerel Medya Eðitim Seminerinin verimli bir toplantý olacaðýný düþünüyorum" dedi. Ýki gün sürecek seminere; Polis Akademisi Öðretim Üyesi Doç. Dr. Önder Aytaç, El Cezire Türkiye Muhabiri Omar Radi Khashram, Þanlýurfa Hizmet Gazetesi Ýmtiyaz Sahibi Ömer Okutan, Hürriyet Gazetesi Köþe Yazarý Vahap Munyar, TRT Haber Koordinatörü Bünyamin Þahin, Kanal 24 Ankara Temsilcisi Yaþar Taþkýn Koç, Cihan Haber Ajansý Genel Müdür Yardýmcýsý Hakan Ýnce, KKTC Dýþ Basýn Birliði Baþkaný Fevzi Tanpýnar, Anadolu Ajansý Genel Müdürü Dr. Hilmi Bengi, Anadolu Ajansý Yönetim Kurulu Üyesi Reþat Yazak, Basýn Ýlan Kurumu Ýlan Kontrol Hizmetleri Þefi Ýdris Çam, BYEGM Basýn-Yayýn Daire Baþkaný Bahattin Akyön, Selçuk Üniversitesi Ýletiþim Fakültesi Öðretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Þeker, Anadolu Ajansý Görsel Haberler Daire Baþkaný Ömer Ýlhan Tekdal, Türk Dil Kurumu Baþkaný Prof. Dr. Þükrü Haluk Akalýn, Ankara Üniversitesi Ýletiþim Fakültesi Halkla Ýliþkiler ve Tanýtým Bölümü Öðretim Üyesi Doç. Dr. Sema Yýldýrým Becerikli, Anadolu Ajansý Haber Yayýn Daire Baþkaný Ömer Diþbudak, Adalet Bakanlýðý Müþaviri Murat Aydýn ve Star Gazetesi Köþe Yazarý Nasuhi Güngör konuþmacý olarak katýlacaklar. Seminerin düzenleneceði DSÝ 15. Bölge Müdürlüðü Toplantý Salonunda BYEGM tarafýndan hazýrlanan "Türk Basýný (1830-1938) ile Þanlýurfa ve Yöresi" adlý bir fotoðraf sergisi açýlacak ve seminer süresince izlenime sunulacak.
nrtmedya.com