"Proje Tabanlý Beceri Yarýþmalarý"nda Ýlçemizi temsil eden "El Sanatlarý Öðretmeni Iþýk Kýzýlýrmak ve Kýymet Taþ Rehberliðinde "Akholes" adlý Projeyi hazýrlayan Alkan Kýz Meslek Lisesi Öðrencileri Fidan Oymak ve Fatma Ateþ, Tasarým Uygulama Hizmetleri Grubunda Ýl Ýkincisi oldu. Biliþim Teknolojileri Öðretmeni Ahmet Vural Rehberliðinde "Zeki Atýcýlýk Simülasyonu" adlý Projeyi hazýrlayan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Öðrencilerinden Hüseyin Diþbudak ise Biliþim Teknolojileri Alanýnda Ýl Üçüncüsü oldu. Yiyecek Ýçecek Hizmetleri Usta Öðretici Adnan Menderes "Esmer Güzeli" adlý Projeyi Hazýrlayan Mesleki Eðitim Merkezi Öðrencisi Mustafa Serhat Kurt ise Turizm Alanýnda Ýl Ýkinciliðini yakalayarak Ýlçemizin sesini durdular. Bu nedenle dereceye giren Öðrenci, Rehber Öðretmen ve Okul Ýdarecilerine yönelik, Kaymakamlýk Toplantý Salonunda Ödül Töreni yapýldý. Kaymakam Adayý Ýsmail Pendik, Milli Eðitim Þube Müdürü Abdullah Daðlý ile birlikte baþarý sahiplerine birer Baþarý Belgesi takdim ederek, baþarýlarýndan dolayý tebrik etti.