Nizip Kaymakamlýðý tarafýndan organize edilen, "Mahalle Buluþmalarý" toplantýsýnýn dördüncüsü Belkýs Mahallesi'nde devam edildi. 21 Nolu Taziye Evi'nde düzenlenen toplantýda Mülki Amir baþta olmak üzere Kurum Amirleriyle bir araya gelen Mahalle sakinleri, mahalle sorunlarý hakkýnda bilgi verdiler.
"Mahalle Buluþmalarý' adý altýnda düzenlenen toplantýda bir konuþma yapan Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, toplantýya ilgi göstererek, zaman ayýran Belkýs Mahallesi sakinlerine teþekkür ederek, mahalleyi ilgilendiren genel sorunlara yer verdiklerini ve gelen talepleri deðerlendirdiklerini ifade etti.
Nizip Belediyesi'nden istekleriyle devam eden toplantýda, vatandaþtan gelen istekleri dinleyen Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ise 2011 Yýlý sonu itibariyle Belkýs Mahallesi'ne birçok hizmetin kazandýrýlacaðýný belirtti. Su Projesi konusunda da geniþ bilgiler veren Baþkan Akdoðan, Projenin Nizip'e getirisi ve kazandýracaðý önemin altýný çizdi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ise 8 yýldan bu yana, Nizip Ýlçe genelinde yapýlan hizmetler konusunda konuþma yaptý. Nizip'in birçok Ýl ve Ýlçelere oranla oldukça þanslý bir Ýlçe olduðunu söyleyen Milletvekili Sarý, daha yapacaðýmýz ve kazandýracaðýmýz birçok yenilik sizleri bekliyor" dedi. Bu tür toplantýlarýn Ülke genelinde bir ilke imza attýðýný belirten Milletvekili Sarý bu nedenle emeði geçenlere de ayrýca teþekkür ediyorum" diye konuþtu. Belkýs Mahallesinde eðitim ve Öðretim veren Ýlköðretim Okulu'nun yýkýlarak daha geniþ bir alan üzerine yeniden inþa edileceðini söyleyen Sarý, "Hükümet olarak eðitim ve öðretime büyük önem veriyor, geleceðe yönelik yatýrýmlar yapýyoruz" dedi.
Belkýs Mahallesi Muhtarý Hüseyin Taþ; "Bizleri ziyaret eden, sorunlarýmýzý dinleyen Milletvekilimiz Mehmet Sarý, Kaymakamýmýz Yaþar Karadeniz ve Belediye Baþkanýmýz Hacý Fevzi Akdoðan baþta olmak üzere hepinize teþekkür ediyorum" þeklinde konuþtu.
"Mahalle Buluþmalarý" toplantýsýna, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz ve Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ve Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað, Kaymakam Adayý Ýsmail Pendik, Kaymakamlýk Yazý Ýþleri Müdürü Fevzi Balcý, Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, Ýlçe TEDAÞ Müdürü Yavuz Balki, Nizip Ýlçe Tarým Müdürü Ramazan Biricik, Daire Müdürleri ile Belkýs Mahalle Muhtarý Hüseyin Taþ ve Mahalle sakinleri katýldý.
![]()