Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu Ana Sýnýfý Öðrencileri, Sýnýf Öðretmenleri ve Öðrenci Velileri ile birlikte, Kardeþ Sýnýf seçtikleri Hatice Kamil Pekmez Ýlköðretim Okulu Ana Sýnýfý'ný ziyaret ederek, öðrenciler ile bir araya geldiler. Yapýlan ziyarette birbiriyle karþýlýklý sohbet eden Ana Sýnýfý Öðrencileri þarký söyledi, sohbet ettiler. Ziyarette öðrenci velileri tarafýndan Hatice Kamil Pekmez Ýlköðretim Okulu Ana Sýnýfý Öðrencileri'ne giyim, oyuncak ve kýrtasiye malzemelerinden oluþan çeþitli hediyeler takdim edildi. Konu ile ilgili açýklama yapan Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu Ana Sýnýfý Öðretmeni Rabia Tiryakioðlu; "Velilerimizin büyük desteðiyle, kýrtasiye, giyim ve oyuncak çeþitlerinden oluþan hediyeleri, öðrencilerimize verdik. Bu konuda destek veren tüm velilere teþekkür ederim" dedi.

Hatice Kamil Pekmez Ýlköðretim Okulu Ana Sýnýfý Öðretmeni Tülay Özmen ise, yapýlan ziyaretten ve yardýmlardan dolayý, kardeþ sýnýfýmýza ve öðrenci velilerimize teþekkür ettiðini ifade etti.