![]()
Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Profesör Doktor Mehmet Özaslan tarafýndan organize edilen Nizip Meslek Yüksekokulu Öðrencileri'ne yönelik hazýrlanan "Türk Halk Müziði Konseri" dün gece Nizip Kapalý Spor Salonu'nda yapýldý. Üniversite Öðrencilerinin gönüllerince eðlendiði "Halk Müziði Konseri"ni, Gaziantep Üniversitesi Halk Müziði Korosu Öðrencileri hazýrladý. Nizip Meslek Yüksekokulu Öðrencilerinin halaylar çekerek, konsere eþlik ettiði gecede ayrýca, Nizip Meslek Yüksekokulu'nda yapýlan "Halý Saha Futbol Turnuvasý'nda dereceye giren öðrencilere ödül verildi.
Yoðun katýlýmýn yaþandýðý gecede bir konuþma yapan Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Mehmet Özaslan; Bu tür etkinlikler artarak devam edecek. Memleket bizim, hem öðrenelim, hem eðlenelim", þeklinde konuþtu.
Geceye Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreter Yardýmcýsý Ökkeþ Demir, Ýlçe Jandarma Komutaný Yüzbaþý Çaðrý Demiröz, Nizip Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Veysel Karayýlan, Öðretim Üyeleri, Nizip Meslek Yüksek Okulu Öðrencileri ve çok sayýda vatandaþ katýldý.
![]()