Cafer Yýlmaz, Doðup Büyüdüðü Köyü Unutmadý
Gaziantep Ýl Özel Ýdaresi Genel Sekreteri Cafer Yýlmaz'ýn doðup büyüdüðü Altýndað köyüne hizmet götürmesi köylüler tarafýndan sevinçle karþýlandý.
Gaziantep Ýl Özel Ýdaresi Genel Sekreteri Cafer Yýlmaz'ýn doðup büyüdüðü Altýndað köyüne hizmet götürmesi köylüler tarafýndan sevinçle karþýlandý.
Genel Sekreter Cafer Yýlmaz, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Nizip Cumhuriyet Baþsavcýsý Mahmut Arslan ile birlikte Altýndað köyündeki içme suyu ve kanalizasyon hattý yenileme temel atma törenine katýldý. Basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtlayan Cafer Yýlmaz, bütün köylerde olduðu gibi Altýndað köyünde de çalýþmalarýn sürdüðünü söyledi.
Gaziantep Ýl Özel Ýdaresi olarak en az 45 köyde kanalizasyon çalýþmasana devam ettiklerini belirten Yýlmaz, hedeflerinin kanalizasyon ve su sorunu olan köy býrakmamak olduðunu ifade etti. Yýlmaz, kaymakamlarla beraber çok güzel çalýþmalara imza attýklarýný kaydetti.
Bir basýn mensubunun, "Doðup büyüdüðünüz köye hizmet götürmesi nasýl bir duygu?" sorusuna Yýlmaz, "Burasý benim köyüm. Bugün burada olmak benim için ayrý bir mutluluk ve ayrý bir duygu. Ýnsanýn doðup büyüdüðü yere hizmet etmesi çok deðiþik bir þey. Göreve geldiðimizde muhtarýmýz ve köylüler bu sorundan bahsetmiþlerdi. Bütçe olduðunda ve zamaný geldiðinde yaparýz demiþtik. Bugün nasip oldu. O gün bugünmüþ. Köyümüzün içme suyu ve kanalizasyon sorununu çözeceðiz. Yakýn zamanda da diðer köylerimiz gibi bu
köyümüzü de kilit taþý döþeyeceðiz" diye konuþtu.
Genel Sekreter Cafer Yýlmaz'ýn babasý Servet Yýlmaz da, "Oðlumun köye yaptýðý hizmetlerden dolayý gurur duyuyorum. Bunlarý görmek bir baba olarak beni çok mutlu ediyor. Allah herkese böyle evlatlar nasip etsin" þeklinde konuþtu.
Yýlmaz'ýn Altýndað köyünde doðup, büyüdüðünü belirten köy sakinlerinden Osman Polat da, "Kendisi bu köyde büyüdü ilkokulu burada bitirdi. Yaptýðý hizmetler bizleri gururlandýrýyor" ifadelerini kullandý. Cafer Yýlmaz, Doðup Büyüdüðü Köyü Unutmadý baþlýklý ve Gaziantep Ýl Özel Ýdaresi Genel Sekreteri Cafer Yýlmaz'ýn doðup büyüdüðü Altýndað köyüne hizmet götürmesi köylüler tarafýndan sevinçle karþýlandý. özetli haberi okudunuz.
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
medya73.com
Kaynak...